Magazin

SECRETUL s-a naruit! Catalin Botezatu A RECUNOSCUT cu lacrimi in ochi

Publicat: 27 oct. 2016
1

Catalin Botezatu a mers, joi, in vizita la batranii care-si traiesc ultimele zile pe acest pamant intr-un azil de batrani.

Experienta l-a emotionat pana la lacrimi, iar creatorul de moda a dat frau liber sentimentelor. A rememorat momente traite alaturi de bunicii lui si a marturisit ca nici acum, la ani distanta, nu poate merge la mormantul bunicii pe care a iubit-o mai mult ca pe mama lui.

„Invatam sa pretuim viata si sa ne dam seama ca fiecare clipa pretuita trebuie traita. Am sunat aseara si mi s-a spus ca unul dintre ei s-a prapadit. Nu mi-a venit sa cred. E un loc in care azi sunt 20, maine 10. Au varste inaintate, dar sunt foarte in vana. Mama e alaturi de mine, tata la fel, darama muntii. Am niste parinti minunati, cu o viata minunata. La ei nu se va ajunge la asa ceva. Nu ma voi putea ocupa de ei, dar se vor ocupa de ei cei mai buni specialisti. Bunicii mei au muncit pana in ultimul moment. Atunci cand s-a prapadit bunica mea, eram in Peru. Nu pot merge nici acum la mormantul ei, prefer sa ramana in amintirea mea asa cum o stiam inainte. De cate ori fac astfel de actiuni, plec mai fericit”, a declarat Catalin Botezatu.

Comentarii
  • D-l Catalin Botezatu se minte pe sine si da dovada de un profund egoism si iubire de sine.Cum sa nu mergi la bunica ta la mormant,sa-i aprinzi o lumanare,sa te rogi pentru sufletul ei?Cum ai iubit-o?O falsa iubire!Nu te-ai dus, sa-i vezi mormantul ,ca sa te protejezi pe d-ta!sa-ti protejezi constiinta ,simtindu-te vinovat, ca nu ai fost, macar, sa o vezi!Despre parinti, ai grija ,chiar daca acum ,,darama muntii,,si vei trimite ,,specialisti,,ca sa-i ingrijeasca ,spui ca nu vei putea fi langa ei ,imi intareste si mai mult convingerea ca si pentru ei adevarata iubire lipseste!Vizita la ,,batrani,, e o consolare vremelnicasi falsa pentru ceea ce ai fi putut face pentru bunica d-tale.E bine sa mai lasi peregrinarile,ai bani destui si sa te aproprii sufleteste de parinti,ca si pe ei ii vei pierde curand.Nimic nu e vesnic in afara de Dumnezeu!

Adauga un comentariu