Mozaic muzical

Secretul siluetei Ozanei Barabancea! Ce face artista pentru a fi in forma maxima?

Publicat: 27 iun. 2018

De-a lungul anilor, Ozana Barabancea a avut mari probleme cu silueta, artista suferind din cauza fluctuatiilor uriase de greutate ale sale. Asta pana cand s-a operat, ea reusind sa faca primul pas spre o silueta perfecta, continuand insa sa fie foarte atenta cu mancare si, evident, sa mearga cat de des poate la sala de sport.

Cu adevarat, de nerecunoscut! Asa este, acum, Ozana Barabancea, artista reusind sa scape de mai bine de 40 de kilograme intr-un timp record.

Iar acum, pare-se, Ozana Barabancea face tot ce ii sta in putinta pentru a-si pastra talia ”de viespe” pe care si-a capatat-o cu mare efort. Din acest motiv, ea este nelipsita din sala de sport a ”antrenorului vedetelor”, Alexander Florescu si este una dintre cele mai silitoare eleve de-ale acestuia.
”Sunt extrem de mandru de Ozana! Timp de mai bine de doua luni a dat dovada de seriozitate maxima, ambitie, perseverenta, multa munca si vointa de fier! Acum rezultatele vorbesc de la sine, Oazana fiind foarte aproape de silueta perfecta! Normal, toate acestea si datorita unui stil de viata sanatos pe care il are acum! In aceste momente, antrenamentele noastre se axeaza mai mult pe tonifierea muschilor, dar si pentru a scapa de imperfectiunile pielii de dupa slabire”, spune Alexander Florescu, antrenorul Ozanei Barabancea.

De altfel, Ozana Barabancea recunoastea ca este extrem de fericita cu noua ei silueta si ca, mai mult decat atat, face eforturi care mai de care mai mari pentru a o pastra, apeland chiar si procedee cat se poate de controversate pentru a avea o forma fizica buna, ea apeland chiar si la clisme.loading...

Adauga un comentariu