International

Sediile de informaţii militare ale Hamas au fost distruse de rachetele lansate de armata israeliană

Publicat: 11 mai 2021
Clădiri distruse de rachetele lansate
Clădiri distruse de rachetele lansate

Armata israeliană a distrus mai multe sedii de informaţii militare, dar şi sedii de birouri, folosite de organizaţia teroristă Hamas, cu rachete lansate din drone.

În mai multe clipuri video postate pe Twitter, armata israeliană a arătat momentele în care mai multe sedii utilizate de organizaţia teroristă Hamas au fost aruncate în aer cu rachete lansate din drone.

„Atac asupra unei clădiri utilizate de organizaţia terorisă Hamas, care găzduia birourile şi sediile de informaţii militare ale organizaţiei utilizate pentru cercetare şi dezvoltare militară”, este mesajul transmis într-una din postările de pe Twitter.

Atacurile cu rachete lansate din drone vine în contextul atacurilor cu rachete lansate de Hamas în Tel Aviv şi care s-au soldat, în ultimele ore, cu peste 50 de persoane rănite.

Armata israeliană a anunţat că, în ultimele 24 de ore, au fost lansate aproximativ 200 de rachete spre teritoriul Israelului.

Atacurile au fost lansate din Fâşia Gaza de organizaţiile islamiste Hamas şi Jihadul Islamic, în contextul violenţelor dintre israelieni şi palestinieni produse în zona centrului vechi al oraşului Ierusalim.

Sistemul antiaerian, cunoscut ca Iron Dome, a interceptat 90% dintre rachetele care riscau să cadă în zone populate.

Adauga un comentariu