National

Sedinta CSM s-a anulat din lipsa de cvorum. Ponta: Este absolut dezamagitor

Publicat: 22 aug. 2012
1
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit sa ia discutie demisiile Monei Pivniceru din CSM si din magistratura, procedura in urma careia aceasta va putea prelua Ministerul Justitiei, unde, din 7 august, interimatul este asigurat de premierul Victor Ponta.
Judecatorul Ana Labus nu s-a prezentat la sedinta CSM, iar sedinta CSM a fost anulata din lipsa de cvorum. La intrunire nu s-au prezentat decat 14 membri ai Consiliului, din cei 19.
Premierul Victor Ponta a declarat la iesire urmatoarele: „Eu am facut o propunere. Am fost prezent. Pot sa spun ca e absolut dezamagitor. Inca odata eu nu am niciun plan. E vorba cum functioneaza sistemul. Maine e rectificarea bugetului, trebuie sa decidem ce facem cu codul de procedura civila. Aici nu era vorba de Basescu. Aici e vorba ca de 3 zile CSM nu are cvorum sa ia act de demisia unui om. E mai mult decat dezamagitor. Pentru Justitie cel care se poate bate e ministrul Justitiei. Eu sunt prim ministru. Cred ca doamnele si domnii din CSM si justitia…. e in interesul lor sa aiba un ministru al Justitiei. De ce nu reusesc sa se adune in cvorum? Daca maine nu e cvorum la Parlament sa se intoarca domnul Basescu? Consider ca e anormal.  M-am saturat de ipocrizie”, a declarat Victor Ponta, potrivit adevarul.ro.
Comentarii
  • la naiba domnule!!!!!!!!!!!!cum asa sunteti dezamagit?noi ce sa mai spunem in legatura cu voi toti?este ore macar unul dintre voi care sa nu aiba dosar penal?

Adauga un comentariu