Economic

Sedinta cu scantei. Seful Apa Serv Pascani pus la zid de primar

Publicat: 27 feb. 2014
Discutii aprinse intre primarul Dumitru Pantazi si seful Prest Serv Apa Pascani, Ioan Prisecaru. Edilul-sef i-a reprosat faptul ca nu a achitat catre primarie banii pentru IID, aici fiind vorba despre un fond de dezvoltare. Altfel spus, Prisecaru a incasat banii pe acest fond si in loc sa-i investeasca in anumite obiective clar stabilite, acesta i-a folosit in alte scopuri manageriale.
Primarul i-a atras atentia asupra faptului ca in primavara i se vor da atributii de investitii in unele zone ale orasului, iar atunci nu va avea de unde sa ia fondurile necesare. De cealalta parte, directorul a tacut malc si printre dinti a precizat faptul ca s-a facut o greseala, dar ca urmeaza a fi remediata.
Suma disparuta din fondul de dezvoltare este in valoare de 700.000 de lei, o suma destul de mare, insa deocamdata nu se stie cum a fost cheltuita, mai ales ca directorul nu a putut oferi explicatii. Desi a promis ca va rezolva problema, directorul Prest Serv Apa nu a scapat de intrebarile primarului, care in continuare asteapta explicatii.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit