Eveniment-Social

Sedinta de CL la Iasi. Consilierii vor aproba noi reduceri ale abonamentului RATP pentru studenti

Publicat: 27 mart. 2016
1

Plenul Consiliului Local Iasi se va reuni in aceasta saptamana intr-o noua sedinta ordinara a institutiei. Pe ordinea de zi vor figura peste 40 de proiecte de hotarare, printre care o serie de rectificari bugetare, aprobarea unor planuri urbanistice zonale, dar si un proiect privind sustinerea de catre Consiliul Local a abonamentului de tip studentesc, pentru transportul public local prin curse regulate.

„Municipiul Iasi doreste sa vina în sprijinul elevilor care frecventeaza cursurile de zi ale scolilor din sistemul de stat si particular acreditate si sudentilor în vârsta de pâna la 26 de ani, înmatriculati la forma de învatamânt cu frecventa, în institutiile de învatamânt superior acreditate, prin acordarea de tarife reduse cu 50 la suta din tarifele integrale aprobate prin Hotararea de Consiliu Local nr. 400 din 29 decembrie 2015 si gratuitate pentru elevii orfani, elevii cu cerinte educationale speciale, precum si cei pentru care s-a stabilit o masura de protectie speciala”, se arata in proiectul de hotarare. Sedinta va avea loc pe 31 martie, cu incepere de la ora 10:00, in Sala Mare a Primariei Iasi. Pe ordinea de zi vor figura si alte proiecte.

„Plenul Consiliului Local Iasi va discuta un proiect de hotarare privind modificarea statului de functii ca urmare a transformarii unor functii publice de executie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Iasi. Pe ordinea de zi va mai figura un alt proiect de hotarare privind aprobarea racordarii la reteaua de alimentare cu energie electrica a iluminatului public din municipiul Iasi, a retelelor de iluminat arhitectural aferente obiectivelor Casa de Cultura a Studentilor Iasi, Casa Tafrali  si statuia Fericitului Anton Durcovici, dar si aprobarea incheierii acordului de parteneriat intre municipiul Iasi si Complexul Muzeal National Moldova Iasi”, a spus Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al Primariei municipiului Iasi.

Comentarii
  • Cocalarul de Nichitercea impreuna cu cocalarul de Surdu zis si Covrigaru incep perioada de lansare a momelilor electorale, ce tunuri vor de ei daca reusesc! Treziti-va oameni buni!

Adauga un comentariu