Ce este bartolinita
Eveniment-Social

Sedinta de gradul zero in Copou

Publicat: 11 aug. 1999

•Poli Iasi, intre pasarea din mina si cea de pe gard •Clubul va hotari astazi daca va cere 300.000 dolari Rapidului pentru Pancu, sau se va multumi cu cei 80.500 dolari deja veniti la Iasi

Ieri, la sediul clubului din Copou membrii Consiliului Director al lui FCM Poli s-au intilnit pentru a trasa subiectele care vor fi discutate astazi la sedinta forului mai sus amintit. Romeo Olteanu, manager la SC Iasi XXI, ne-a declarat ca „se va lua in discutie daca vom rezilia sau nu intelegerea semnata de Vasile Drutca cu Rapid, tinind cont ca cei 80.500USD pentru Pancu au sosit dupa data de 1 august, termenul limita al intelegerii”.
Cu alte cuvinte, astazi se va decide daca Poli se va multumi cu suma amintita sau va depune la FRF un memoriu prin care solicita 25% din suma de transfer a lui Pancu la Cesena, adica nu mai putin de 300.000 USD.
Un alt punct fierbinte va fi semnarea de catre jucatori a noilor contracte individuale cu Poli si, mai ales, discutarea sistemului de premiere, sumele pentru cistigarea unei partide impartindu-se in conformitate cu aportul fiecarui jucator la obtinerea ei.
Referitor la Botan si Cojocaru, Romeo Olteanu a declarat ca prin memoriul inaintat la FRF si care va fi analizat in sedinta de miine, se urmareste suspendarea celor doi jucatori daca Foresta va refuza sa plateasca grila: „Botan valoreaza 180 milioane, iar Cojocaru 80, dar noi vom cere mai multi bani pe ei, tinind cont de atitudinea sucevenilor la meciul de simbata”.
Razvan COSTINloading...

Adauga un comentariu