Eveniment-Social

Sedinta extrem de importanta la Inspectoratul Scolar. Sute de profesori sunt chemati

Publicat: 31 iul. 2015
1

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi a reactualizat lista posturilor didactice sau catedrelor vacante pentru angajare pe perioada determinata. Pentru etapele de repartizare care se vor desfasura în luna august 2015 sunt disponibile 1.083 de posturi, dintre care 422 în mediul urban si 661 în mediul rural. Învatatorii au cel mai mare numar de optiuni, 179 de posturi fiind alocate acestei specializari, dintre care 42 de posturi sunt localizate în mediul urban si 137 în mediul rural. Un numar ridicat de posturi este disponibil si pentru specializarea educatori (117 posturi), Limba engleza (65 de posturi), Educatie muzicala (60 de posturi) si Limba franceza (55 de posturi).

Citeste si: Sute de profesori din Iasi sustin maine examenul de Titularizare. Vezi detalii

„Conform graficului sedintelor de repartizare a posturilor didactice si catedrelor comunicat de ISJ, în data de 24 august vor avea loc completarile de norma pentru titulari, detasarile în interesul învatamântului pentru restrângere de activitate nesolutionata a titularilor, continuitatea pentru detasare la cerere, detasarea la cerere prin concurs sau concurs specific. În data de 25 august este programata repartizarea candidatilor cu media minim cinci la concursul din sesiunea 2015 «suplinire», iar în ziua urmatoare va fi solutionata continuitatea la suplinire conform Art. 60 si 85 din Metodologia – cadru privind mobilitatea personalului didactic din învatamântul preuniversitar în anul scolar 2015-2016.

Citeste si: Acesta este cel mai important examen pentru viitorii profesori ieseni

Repartizarea posturilor în regim de plata cu ora este prevazuta pentru data de 31 august”, arata oficialii Inspectoratului Scolar. De reamintit ca, anul acesta, Lista tuturor posturilor didactice, catedrelor vacante sau rezervate din judetul Iasi cuprinde: 1.524 de posturi, complete si incomplete, din care în mediul urban 631, iar în mediul rural – 893. Din acestea: pentru angajare pe perioada nedeterminata sunt 262, iar pentru angajare pe perioada determinata sunt 1.262 de posturi, respectiv catedre complete si incomplete (505 în mediul urban si 757 în mediul rural).

Citeste si: Profesorul iesean de nota 10 i-a trimis o scrisoare dura ministrului Funeriu – VEZI AICI TEXTUL INTEGRAL AL SCRISORII – FOTO, VIDEO

LISTA POSTURILOR DIDACTICE / CATEDRE VACANTE PENTRU ANGAJARE PE PERIOADA DETERMINATA

Adauga un comentariu