Eveniment-Social

Sedinta importanta de Consiliu local

Publicat: 21 aug. 2011

Vineri, incepand cu ora 10.00, alesii pascaneni se intrunesc in sedinta ordinara de Consiliu Local Municipal. Pe agenda de lucru se gasesc 22 de proiecte de hotarare, unele de o importanta majora pentru soarta pascanenilor. Sedinta va incepe prin disputarea si aprobarea contului de executie al bugetului local de venituri si cheltuieli la 31 decembrie 2010, iar mai apoi se va lua o hotarare cu privire la aprobarea contului de executie al bugetului local de venituri si cheltuieli la 30 iunie 2011. De asemenea, se va discuta si aproba organigrama si statul de functii pe anul 2011 pentru aparatul de specialitate al primarului municipiului Pascani si al institutiilor si serviciilor publice de interes local din subordinea  Consiliului Local. Totodata, se va suplimenta numarul de posturi ca urmare a implementarii de proiecte finantate din fonduri externe nerambursabile.

Dupa discutarea Regulamentului de Organizare si Functionare al aparatului de specialitate al primarului municipiului Pascani, consilierii vor aproba bugetul de venituri si cheltuieli al Spitalului Municipal pentru anul in curs. In aceasta sedinta, bugetul va suferi o noua rectificare, dupa care se va lua in discutie si aproba unul dintre cele mai importante proiecte. Este vorba de aprobarea contractarii unei finantari rambursabile interne in valoare de 4 milioane de lei. Dupa aceea se va trece la alegerea viceprimarului municipiului.

Un alt proiect important face referire la aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivele de investitii „Reabilitare str. Mihail Kogalniceanu”, „Reabilitare str. Garii” si „Reabilitare str. Eugen Stamate”. De asemenea, se doreste aprobarea modificarii indicatorilor tehnico-economici la obiectivele de investitii „Construire baza sportiva tip I, Blagesti” din municipiul Pascani. Pe langa o serie de ajutoare de urgenta ce vor fi luate in calcul, edilii locali vor aproba mai multe concesiuni publice si vor discuta despre reorganizarea serviciului de transport al regiei. In cele din urma, Dumitru Pantazi va preda stafeta de presedinte de sedinta unui alt consilier local, ce va fi ales in plenul intrunirii.loading...

Adauga un comentariu