Eveniment-Social

Sedinta importanta la CJ. Iata ce vor discuta alesii judetului

Publicat: 27 mart. 2016
1

Plenul Consiliului Judetean Iasi se va reuni maine intr-o noua sedinta ordinara a institutiei. Alesii judetului vor analiza cateva zeci de proiecte de hotarare, printre care aprobarea unor noi trasee de transport judetean, proiecte pentru modernizarea unor drumuri, dar si unele rectificari bugetare. In plus, consilierii vor analiza si o plangere depusa de mai multi transportatori, ce au reclamat abuzurile la care sunt supusi de catre autoritatea judeteana.

„Consilierii judeteni vor analiza un proiect de hotarâre privind modificarea componentei consiliului de administratie al Spitalului Clinic de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda Iasi, un alt proiect de hotarâre privind modificarea componentei consiliului de administratie al Spitalului Clinic de Obstetrica – Ginecologie Elena Doamna Iasi. Consilierii judeteni vor mai analiza un proiect de hotarâre privind suplimentarea statutului de organizare si functionare al Bisericii Ortodoxe Ruse de Rit Vechi – Episcopia Moldovei pentru Parohia Sfânta Treime din Pascani, precum si un proiect privind aprobarea raportului de analiza a capacitatii de aparare împotriva incendiilor pentru anul 2015 si stabilirea masurilor de optimizare a acesteia”, a mentionat Sebastian Tataru, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Iasi. Alte proiecte vizeaza un acord de colaborare cu Inspectoratul de Politie.

„Pe ordinea de zi va mai figura un aspect privind aprobarea contractului de comodat încheiat între judetul Iasi si Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, în vederea derularii unui proiect ce urmareste cresterea capacitatii operationale a Inspectoratului de Politie Judetean Iasi in interventia la evenimentele sesizate de cetateni. Totodata, alesii vor mai analiza si un proiect de hotarâre privind aprobarea acordului de parteneriat încheiat între judetul Iasi, Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica Iasi si Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, în vederea derularii obiectivului legat de cresterea capacitatii de interventie operativa si a mobilitatii structurilor de ordine si siguranta publica ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi”, a mai spus reprezentantul Consiliului Judetean.

Adauga un comentariu