Local

Sedinta intensa la CJ Iasi.  Proiecte surpriza pe ordinea de zi

Publicat: 20 nov. 2018
1

Conducerea Consiliului Judetean – CJ Iasi a prezentat astazi proiectele de hotarare ce vor fi discutate in sedinta plenului institutiei de maine.

Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a aratat ca printre proiectele ce vor fi analizate se numara un legat de o investitie majora la Maternitatea "Elena Doamna", ridicarea unei sali polivalente in localitatea Miroslava, dar si despre proiectul privind reabilitarea Spitalului de Copii "Sf. Maria" din Iasi. Seful administratiei judetene s-a ararat nemultumit de faptul ca municipalitatea ieseana nu a facut nici un pas pentru proiectul salii polivalente, acuzand cumatreala din Palatul Roznovanu. "Nu este normal ce se intampla. Acolo e o cumatreala continua. Am vorbit cu domnul primar pentru un teren, dar nu s-a rezolvat. Cei de la Miroslava au fost mai receptivi. O sa includem in proiectul de buget de anul viitor", a spus Maricel Popa.

Comentarii
  • Mai …popa marcel. Habarnist de meserie. O sala polivalenta implica si activitati ,,colaterale,, sportului. ( comert , cazare, servicii intretinere etc ) In orgoliu tau prost ai gasit o solutie si mai proasta. Ai vazut tu ca un primar din Bucuresti ( de sectoare ) sa faca o invstitie in zona sectorului Ilfov !!??/ ( vb de primari nu de oameni de afaceri ) De la Iasitex pan la tehnoton ( ala furat cu ajutorul lui Nastase) nu este loc ?? Pe malul Bahluiului la fel.!! si multe altele . Esti penibil la fel ca propunerea facuta .

    • Buna ziua ! Unde e ,,clar,, zic doar atat .. Doamne ajuta ! asa sa fie . Nu se fac ,,compensari,, intre lucruri proaste si lucruri bune Ce e rau e rau .. ce e bine e bine…..vom vedea.

  • da de ce nu o faci la Comarna ca sa fie mandra mama ta si nemurile tale de un asa ,,baiet”…bai taranoiule parvenit si hot revino cu piciorele pe pamant ca ai luat-o heghes…intreba specialistii din sport ce presupune o sala polivalenta ? intreaba un arhitect-constructor ce inseamna o polivalenta ? informeaza-te inainte de a lua o decizie ! lasa deoparte ranchiunile politice si fa bine pt Iasi si locuitorii lui ….daca nu poti pleaca ! ne vei face mult bine noua si poate tie ,ca nu vei murii de foame dar noi scapam de un parvenit grobian si incapatinat.

Adauga un comentariu