Eveniment-Social

Sedinta ordinara de Consiliu Local. Iata ce vor discuta alesii Iasului

Publicat: 28 nov. 2016
1
@ Peste treizeci de proiecte vor fi analizate in sedinta de Consiliu Local Iasi @ Este ultima sedinta ordinara a plenului Consiliului Local inaintea desfasurarii alegerilor pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei
 
Plenul Consiliului Local Iasi se va reuni astazi, cu incepere de la ora 10:00, intr-o noua sedinta ordinara a institutiei. Alesii municipiului Iasi vor discuta si analiza peste treizeci de proiecte de hotarare in cadrul sedintei care va avea loc la Palatul Roznovanu. Primele proiecte vizeaza acordarea titlurilor de cetatean de onoare a orasului profesorului Dimitrie Vicovanu si sopranei Nelly Miricioiu.

Primarul Mihai Chirica a mentionat ca profesorul Vicovanu ar urma sa primeasca acest titlu in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, iar soprana Nelly Miricioiu va fi recompensata cu acest titlu in cursul lunii ianuarie 2017. Pe ordinea de zi vor mai aparea si unele proiecte privind rectificari bugetare, demararea unor noi investitii in municipiu, dar si aprobarea unor planuri urbanistice zonale.

„Consilierii vor discuta un proiect de hotarâre privind conferirea titlului de cetatean de onoare al municipiului Iasi domnului Dimitrie Vicoveanu si un alt proiect de hotarâre privind conferirea titlului de cetatean de onoare al municipiului Iasi doamnei Nelly Miricioiu. Totodata, consilierii vor mai discuta si despre un alt proiect de hotarare privind rectificarea bugetului municipiului Iasi pe anul 2016, dar si un alt proiect de hotarâre privind stabilirea impozitelor si taxelor locale si a altor sume care se fac venit al bugetului local pentru anul 2017″, au aratat reprezentantii municipalitatii iesene. Totodata, pe ordinea de zi se vor mai regasi si alte proiecte de hotarare.

„Consilierii vor mai discuta si un alt proiect de hotarâre privind aprobarea actului aditional nr. 17 la contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare, precum si un proiect de hotarâre privind desemnarea reprezentantului municipiului Iasi, dar si a persoanelor care pot inlocui reprezentantul municipiului Iasi în Adunarea Generala a Asociatiei Regionale a Serviciilor de Apa Canal Iasi- ARSACIS”, au mai mentionat reprezentantii municipalitatii iesene.

Adauga un comentariu