Eveniment-Social

Sedinta plictisitoare de CJ la Iasi

Publicat: 20 dec. 2013
1

Plenul Consiliului Judetean Iasi s-a reunit ieri intr-o noua sedinta ordinara a institutiei, ultima din acest an. Consilierii au discutat peste 30 de proiecte aflate pe ordinea de zi, mare parte dintre acestea fiind legate de contributia institutiei la o serie de foruri centrale. Sedinta a inceput cu o intarziere de o ora, ceea ce a facut ca intreg plenul sa voteze la foc automat toate proiectele de hotarare. Printre punctele discutate s-au mai numarat si cele legate de aprobarea unor fonduri pentru cateva proiecte. „Consilierii au discutat un proiect de hotarâre privind aprobarea contributiei financiare a judetului Iasi, prin Consiliul Judetean Iasi, la Asociatia Centrul de Promovare Turistica în calitate de membru fondator pentru anul 2014. Totodata, consilierii au mai discutat si un proiect de hotarâre privind aprobarea actului aditional de parteneriat pentru organizarea târgului de Craciun din fata sediului institutiei.O alta decizie importanta a fost cea de a prelungi târgul de Craciun si dupa ziua de 22 decembrie. Comerciantii vor ramâne la târg pâna aproape de sarbatoarea Botezului Domnului”, au spus reprezentantii Consiliului Judetean Iasi.

Comentarii
  • “Managerul privat al CFR Călători, Valentin Dorobanţu, a dat dispoziţie ca toţi directorii din conducerea companiei să fie prezenţi, la petrecerea de sfârşit de an organizată la “Eurohotel” din Bucureşti.
    În toiul petrecerii , Valentin Dorobanţu le-a transmis invitaţilor mai apropiaţi de el că este cel mai tare director de la calea ferată şi nimeni nu îl poate schimba pentru că “sunt susţinut până în pânzele albe de actuala guvernare şi chiar de opoziţie”.
    La un moment dat s-a laudat , spun carcotasii, ca este sustinut de primul ministru si de vicepremierul Dragnea .Chiar asa sa fie ? Atunci se explica multe…

    Însă, mai mulţi invitaţi au plecat după o oră şi ceva ……. din cauza atitutudinii arogante și a comportamentului birjăresc epatat de către managerul Valentin Dorobanţu.”

Adauga un comentariu