Eveniment-Social

Sedinte publice de distribuire a posturilor la titularizare – VEZI CALENDARUL

Publicat: 21 iul. 2011
1

Astazi, tinerii care au obtinut note peste 7 la examenul de titularizare vor participa la sedintele publice de distribuire a posturilor din unitatile de invatamant preuniversitar ale judetului. De asemenea, un numar de 190 de contestatii s-au depus dupa aflarea rezultatelor, acestea neschimband ceva in clasamentul final. Majoritatea au fost depuse la educatori, la Limba si literatura romana si la Matematica. Incepand cu ora 8.00, candidatii participa la sedintele publice de ocupare a catedrelor. Acest moment face parte din prima etapa de repartizare, respectiv cea a sedintelor publice, la nivel de centre de concurs, unitate de invatamant. Doar viitorii profesori care au obtinut cel putin nota 7.00, pe posturile didactice sau catedrele vacante titularizabile, vor participa pana pe 25 iulie la sedintele publice. Pentru a doua etapa de repartizare, cea la nivel national, a candidatilor care au primit cel putin nota 7.00, pe posturile didactice sau catedrele ramase vacante titularizabile dupa prima etapa in perioada 27 – 28 iulie, persoanele interesate depun optiunile la centrele de concurs unde s-au inscris. Pe 29 iulie se realizeaza repartizarea computerizata la nivel national, in baza optiunilor depuse de candidati.
La nivelul judetului Iasi, 26 la suta dintre candidatii care si-au propus sa devina viitori profesori au luat note sub 5, inclusiv de 1 si 2, iar aproximativ 40 la suta – note sub 7.

Vezi AICI, AICI si AICI programarea sedintelor publice la titularizare pe cele trei centre!

Comentarii
  • ce tot comentsati examenulk de titularizare ?pt cele 2-3 posturi titularizabile pt fiecare disciplina se face atita caz ?sunt profesori care au luat si peste * sau 9 si tot suplinitori vor fi …si adta acu ,dupa primul examen de titularizare ,ca cel din toamna nu se poate chema examen de titularizare ca oricum nu ramane nici un post titularizabil …este un examen pt suplinire in invatamant de * an scolar …asta e ,nu mai duceti lumea in eroare …e ca orice examen prin catre cineva cauta sa ocupe un loc de munca ,ce i drept pt o perioada sigura de * an …dar si ala la mama-naibii …e in avantajul tinerilor care locuiesc in localitatea respectiva sau in apropiere si toate astea dupa ce inveti * ani de facultate ,eventual si master ..pentru ce ? nu cred ca se merita si nu cred ca faci cariera ca tanar care vrei sa realizezi ceva daca in fiecare vara dai examen de suplinire pt anul urmator si in fiecare an esti trimis tot la alta scoala …asta e soarta tinerilor din invatamant …si se merita ?
    asta nu poate dura o viata ,cand fiecare gaseste o alta varianta de cistigare a existentei ,lasa balta invatamantul romanesc …vin alti tineri la rand care tot asa procedeaza ,…asta e invatamantul romanesc …bafta !

Adauga un comentariu