Timp liber

Sedu-l in functie de elementul zodiacal

Publicat: 19 apr. 2010
6

Seductia este o arta chinuitoare care pentru unii vine de la sine iar pentru multi altii ramane un mare mister. Cu toate acestea, daca veti invata sa faceti acest lucru in stilul vostru personal de seductie, s-ar putea sa va dati seama ca aceasta abilitate este mai usor de dezvoltat decat ati putea crede. Astrologia iti poate oferi indicii cu privire la cea mai buna abordare pentru tine in tainele seductiei. Cititi sugestiile de mai jos apoi aplicati-le in planul vostru de seductie.
Pamant
Stilul tau de seductie este unul practic. Iti place sa iti exprimi interesul in moduri concrete. Din moment ce cuvintele nu sunt punctul tau forte atunci cand vine vorba de seductie, pastreaza actiunea pentru planul fizic. Vei reusi mai degraba atunci cand ii vei arata ce simti si nu cand ii spui.
Sfaturi de seductie: fa-i un masaj, gateste-i mancarea preferata sau ajuta-l la un proiect practic cum ar fi cumaraturile.
Aer
Tu ai putere de seductie prin farmecul tau si abilitatile de comunicare pe care le posezi. Puterea ta sta in capacitatea de a-i spune iubitului exact ceea ce simti intr-un mod care il incita foarte mult. Desi actiunile practice care vor urma pot fi o provocare pentru tine, felul tau de a o spune te poate duce exact acolo unde urmaresti sa fii.
Sfaturi de seductie: scrie-i o poezie, un e-mail sau un text amuzant si sexy. Pune-i o multime de intrebari despre el si demonstreaza-i interesul pentru ceea ce spune. Joaca cu el jocuri de cuvinte cum ar fi Scrabble sau Boggle.
Foc
Stilul tau de seductie este pasional si creativ. Deoarece detaliile si pragmatismul nu sunt punctele tale forte, este mai important sa te concentrzi pe imaginea de ansamblu a lucrurilor si nu pe evenimentele de zi cu zi. Romantismul te caracterizeaza cat se poate de bine. Cu cat vei fi mai extravaganta, cu atat vei fi mai aproape de stilul tau personal de seductie.
Sfaturi de seductie: planuieste o seara romantica cu o multime de surprize. Cand sunteti in public dedica-i o melodie, sau un cadou care stii ca o sa-i placa. Fii spontana si actioneza sub propriile impulsuri.
Apa
Profunda si misterioasa, stilul tau de seductie este unul intuitiv si intim. Esti capabila sa creezi o legatura spirituala cu iubitul tau care va simti o atractie magnetica fata de tine imposibil sa-i reziste. Deoarece aceasta magie este greu de exprimat in cuvinte, cel mai bine utilizeaza arta sau muzica pentru a-ti exprima sentimentele.
Sfaturi de seductie: creaza o opera de arta sau un cantec pentru iubitul tau, care este inspirat de sentimentele tale pentru el. Cina la lumina lumanarilor este un moment perfect si ideal pentru a va arata sentimentele.
Adauga un comentariu