Eveniment-Social

Sef de la SNCFR prins ca voia sa vanda cupru si aluminiu

Publicat: 15 dec. 2011
1

Ieri dimineata, in jurul orei 08.00, seful SNCFR Pascanisectia de Reparatii, Romica Barladeanu, de 41 ani, a fost surprins de agentii de politie pascaneni in timp ce transporta cu o autoutilitara marca Dacia Papuc deseuri de cupru si aluminiu. Potrivit agentilor, el avea aviz de insotire a marfii doar pentru o mica cantitate din transport, restul fiind scos din unitate in mod ilegal. Romica Barladeanu vroia sa duca marfa la un punct de colectare a fierului vechi de pe raza comunei Motca. „In urma unei actiuni a agentilor de politie pe linie rutiera, pe DN 28A, comuna Motca, a fost oprit in trafic un sofer care conducea o masina marca Dacia Papuc. Acesta transporta o cantitate de deseuri de cupru si aluminiu in scopul comercializarii. Agentii de politie au cerut soferului actele doveditoare de provenienta a marfii, insa nu a putut sa prezinte documente pe intreaga marfa. O cantitate de 218 kilograme a fost gasita in plus. Valoarea totala este de 4.150 lei. Deocamdata soferul a fost sanctionat cu suma de 1.000 lei. Cercetarile continua. Din declaratiile date politistilor reiese ca marfa respectiva provenea din casarea unor bunuri nefunctionale. Pe o anumita cantitate detinea un aviz de insotire a marfii, dar nu pe intregul transport. Reziduurile au fost confiscate”, a declarat comisarul Tiberiu Dogaru, sef adjunct al Politiei Municipiului Pascani.
Comentarii
  • Poate macar acum se va face dreptate. Cu siguranta vor incerca altii sa musamalizeze cazul prin intermediul PDL, dir. CFR CALATORI IASI AXINIA sau prin BULGARU LIVIU (pd-l)ca ultimul e din Botosani ca si acest nesatul. Mare atentie la neatentie!!! Sa te vad acum Madalina Lupu ce mai spui, ca doar sunteti prieteni de familie? Unde-ti vei mai petrece REVELIONUL anul acesta si cu cine?

  • D-le. Paun, niciodata nu e prea tarziu!!! Esti de parere ca -sa aflat tarziu, nu? Chestii de astea se petrec de multi ani, asta vrei sa spui, nu-i asa?

  • La cat a furat omul, cu ce a fost prins e nimica toata. A vandut fier vechi de zeci de mii de lei (ron), a luat spagi (taxe de protectie a postului) de la angajati cat altii nu au salariu intr-o viata de angajat la stat. Asta e Romanica noastra, cu sefi hoti, nesatui si pupincuristi! Are o imputita de nevasta, si aia nesatula, schimba masinile o data la doi ani, nici macar nu lasa sa se termine leasing-ul, si-au schimbat apartamentele cum altii schimba cauciucurile la masina, la 3 ani altul, cu reabilitare totala. De unde bani? Din 2 salarii CFR-iste? Amandoi au aproximativ 6**0 Ron. Cu asa ceva nu iti permiti 2 concedii pe an in afara, miniconcedii in tara de sarbatorile de iarna si primavara! Cei care il aparati, interesativa pe la slujbasii lui din Campulung Moldova si Vatra Dornei ce chiolhanuri facea pe acolo cu familia lingailor Victor si Madalina Lupu, alti pupincuristi de basisti! Analizati putin si vedeti ca numai din furat face toate astea! Repet, asta e Romanica noastra, saraca – vai de noi, scapata in mainile hotilor si talharilor!

Adauga un comentariu