Eveniment-Social

Sef nou in Prefectura Iasi

Publicat: 06 iul. 2011

Serviciul Juridic din Prefectura Iasi are de ieri un nou sef. Maricica Rusu, consilier juridic in cadrul institutiei, a castigat concursul organizat la Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) pentru postul de sef al Serviciului Juridic, dupa ce a trecut cu brio si de proba interviului. In cursa s-a inscris si Daniela Costandache, angajata drept consilier juridic in Prefectura Iasi. La proba scrisa, atat Maricica Rusu, cat si Daniela Costandache au trecut, dupa ce au obtinut 74, respectiv 70,8 de puncte. La interviu, Maricica Rusu a primit 90 de puncte, in timp ce Daniela Costandache a intrunit 82 de puncte.
In prima faza, la concurs s-a prezentat si Adrian Zanfirescu, consilier juridic in cadrul Primariei comunei Deleni, insa acesta nu a obtinut nota de trecere.
Postul de sef al Serviciului Juridic a ramas vacant in urma demiterii din functie a Ceciliei Insuratelu. Aceasta a fost declarata incompatibila de Agentia Nationala de Integritate (ANI), iar sefii Prefecturii au luat decizia demiterii sale din functie.
Tot ieri ar fi trebuit sa se desfasoare si proba scrisa a concursului pentru postul de sef al Serviciului de Integrare Europeana. Opt din cei  11 candidati s-au prezentat, dar concursul a fost amanat pentru o data ce va fi stabilita ulterior de sefii ANFP. Un membru al comisiei s-a imbolnavit si nu a mai putut lua parte la evaluarea candidatilor.loading...

Comentarii
  • Felicitari, o cunosc de mult timp pe d-na Rusu, cu siguranta merita sa ocupe aceasta functie, un om deosebit, cu respect..

  • Pt. sef serviciu integrare europeana a fost o adevarata magarie!!! E a *-a oara cand trebuia sa aiba loc examenul, iar pt ca numarul candidatilor a fost prea mare si d-na care ravneste la acest post nu ar fi avut nici o sansa, s-a gasit o modalitate de a se anula concursul. Niste corupti!

Adauga un comentariu