Cancan ultimă oră

Șefa DSP, despre dansatoarea Emy: „A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat niciun contract”

Publicat: 20 nov. 2020
dansatoarea Emy angajată la Direcția de Sănătate Publică
Dansatoarea Emy a obținut un post de inspector la DSP București în urma unui concurs cu cântec

Emy, dansatoarea din videoclipurile mai multor maneliști, a dat concurs pe post la DSP, l-a câștigat, dar nu s-a prezentat pentru a semna contract de muncă, spune șefa DSP București, Oana Nicolescu. Ea adaugă că s-au prezentat mai mulți candidați pentru acest post.

Maria Emylia Florescu a candidat pentru un post de inspector debutant. Ea nu este însă angajata instituției, spune Nicolescu.

„Nici nu a fost. Concurs a dat, dar nu este angajata noastră. A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP București niciun contract. Nu a lucrat nicio zi și nu este angajata DSP București.

Doamna a accesat un post de inspector debutant și s-a calificat. În momentul în care au ajuns dosarele au fost în număr apreciabil, am înțeles că au fost 11 candidați, nu vorbim de unul, doi, trei, totuși, și, cu siguranță, CV-ul și toate dcumentele depuse la dosar erau corespunzătoare”, a spus ea.

Postul pentru care a candidat este un post vacant

„Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență în specialitatea și ale cărui condiții specifice de ocupare le îndeplinește orice absolvent de studii superioare, din specialitățile enumerate în anunț.

Activitatea desfășurată de angajații din Serviciului Administrativ și Mentenanță nu are legătură cu activitatea medicală sau de specialitate a Direcției de Sănătate Publică”, preciza anterior un comunicat al DSP București.

Replica dată de dansatoarea Emy

Emylia Florescu a publicat și o replică pentru comentariile care au apărut în spațiul public, subliniind că „realitatea a fost distorsionată”.

Dragii mei, știu că a distorsiona realitatea este o preocupare a celor care, din lipsă de alte subiecte, încearcă să iasă (cumva) în evidență, poate mai câștigă și ei ceva… dacă nu bani, măcar puțină popularitate. Pentru liniștea voastră, a celor care credeți tot ce se scrie: numele meu – Emylia, se scrie cu «y» (așa am fost trecută în certificatul de naștere). Prin urmare, FLORESCU MARIA EMILIA (Emilia – scris cu «i» și nu cu «y»), despre care se scrie că a participat la un concurs organizat de ONRC (Oficiul Național al Registrului Comerțului) și a obținut nota 2,50, nu sunt eu (a se vedea site-ul respectivei instituții). Nu am susținut niciodată un examen la ONRC. Prin urmare, calmați-va! Sau informați-vă! Nu tot ce scrie «la ziar» are legătură cu realitatea”, a scris dansatoarea pe pagina sa de Facebook.

De menționat că dansatoarea Emy face referire la un alt concurs despre care presa a scris că ar fi participat în trecut. Însă despre postul actual, la care a candidat și dansatoarea Emy și a devenit angajată la Direcția de Sănătate Publică, nicio vorbă…

Comentarii
Adauga un comentariu