Bursa Barfelor

Șefă urâtă de angajați, după ce au fost trimiși pe teren

Publicat: 01 dec. 2020

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu o informație de pe la instituția asta unde țăranii vin să ia fonduri pentru agricultură. Cică în ultima perioadă angajații sunt biciuiți până la sânge mai ceva ca în Sclava Isaura. Totul ar fi din vina adjunctei Flori Bernacuc, care este pusă tare pe treabă să demonstreze ceva, dar nici ea nu știe exact ce. Așa că, s-a apucat să tragă de angajați, să-i trimită pe teren, să verifice dacă țăranii nu trag țeapă cu fondurile. Nimic ieșit din comun.

Numa’ că, nu sunt asigurate măsurile de protecție pe timp de coviduț. Oamenii sunt trimiși fără mască, pe motiv că nu ar fi bani. Angajații și-au mai pus un batic peste gură, dar cam degeaba. În ultima săptămână, 7 angajați au fost depistați pozitiv, și e vorba tocmai de ăia care au fost trimiși pe teren. Ce e la gura angajaților, numai cei de la Infecțioase știu. Babele sunt curioase ce mesaje vor avea pacienții pentru adjunctă după ce vor scăpa de coviduț.

 

Comentarii
  • Flori urato care esti! Învațai sa se spele igiena mâinilor masca oricum poartă și la birou și pe teren, și sa lase fițele la munca ca la bani îs primii.

Adauga un comentariu