Eveniment-Social

Sefii judetului modifica programul de transport persoane

Publicat: 28 aug. 2016
1

Conducerea Consiliului Judetean Iasi a decis recent sa actualizeze programul public judetean de transport persoane prin curse regulate. Programul este valabil pana in 2019, iar o data pe an poate fi actualizat. Conducerea judetului a intocmit 11 puncte legate de actualizarea acestui plan, puncte care vor fi realizate in etape, in perioada urmatoare.

Astfel, intre 31 august si 2 septembrie, toate primariile din judet vor primi o adresa legata de actualizarea planului. Intre 3 septembrie si 30 septembrie vor fi inregistrate sugestile venite de la primarii sau operatori privind modificarea planului de transport persoane. Intre 3 octombrie si 7 octombrie vor fi centralizate, verificate si analizate toate sugestiile aparute. Pana pe 14 octombrie va fi intocmit proiectul de hotarare care va fi supus dezbaterii plenului Consiliului Judetean Iasi.

Pe 14 octombrie va fi publicat pe site-ul Consiliului Judetean proiectul de hotarare, urmand ca acesta sa fie supus ulterior unei dezbateri publice. Intre 7 si 11 noiembrie vor fi centralizate propunerile venite, iar pe 14 noiembrie se va desfasura sedinta publica de dezbatere. In a doua jumatate a lunii noiembrie va avea loc sedinta de plen a Consiliului Judetean Iasi, in care se va dezbate noul proiect de hotarare privind actualizarea programului de transport persoane pe raza judetului. Ulterior, noul program urmeaza sa isi intre in drepturi, odata ce va fi avizat de plenul Consiliului Judetean Iasi.

Comentarii
  • Pe traseul Agronomie-Breazu-Rediu(cod 037) şi Billa-Păcurari-Rediu(cod121) chiar este necesar modificarea programului de transport public de călători pentru că actualul nu nu mai corespunde cerinţelor locuitorilor!

Adauga un comentariu