Eveniment-Social

Seful CJ isi face oficios pe banii iesenilor

Publicat: 25 apr. 2013
1

@ Presedintele Consiliului Judetean Iasi isi face propriul ziar pe banii institutiei pe care o conduce @ Cristian Adomnitei a cerut consilierilor judeteni sa aprobe un proiect privind infiintarea unui buletin informativ al judetului

Dupa primarul Gheorghe Nichita, si presedintele Consiliului Judetean isi face un ziar. Cristian Adomnitei a avizat ieri in fata consilierilor judeteni un proiect de hotarare privind aparitia unui buletin informativ al Consiliului Judetean. Numai ca aparitia oficiosului Consiliului Judetean a fost amanata de plenul institutiei pentru ca Adomnitei si cei care au intocmit proiectul de hotarare nu au stabilit si suma ce va fi alocata pentru ziarul ce-i va ridica osanale sefului judetului. Din primele informatii, ar fi vorba de aproximativ 27.000 lei. Consilierii opozitiei au fost si cei mai vocali. Acestia au cerut o estimare a costurilor ce implica editarea si distributia noului curier al Consiliului Judetean Iasi. „Nu aveti facuta o estimare bugetara in proiectul de hotarare. Am vrea sa stim si noi cat costa acest ziar. Am solicitat o estimare bugetara a proiectului care sa ia in calcul si costurile de distributie, fara a avea in schimb alte obiectii la adresa proiectului”, a sustinut Radu Ursanu, consilier judetean PDL. Numai ca seful judetului a preferat sa retraga proiectul de hotarare de pe ordinea de zi pentru a nu intra in gura alesilor. Fara o estimare bugetara clara, fara alte aspecte clare de semnat, Adomnitei a trantit acest proiect de hotarare in speranta ca toti consilierii vor vota precum orbii, fara ca nimeni sa nu intrebe nimic despre ce este vorba. „Nu transformam buletinul intr-un organ de presa. Banii de conceptie, scrisul articolelor va fi facut in alta forma. La urmatoarea sedinta, vom prezenta partea de bugetare ca sa vada lumea ca este ieftina”, a sustinut Cristian Adomnitei. Acest ziar ar urma sa aiba opt pagini. „Consiliul Judetean Iasi doreste sa-si consolideze imaginea atat prin imbunatatirea interfetei site-ului cat si prin tiparirea unui buletin informativ lunar. Acesta din urma va avea opt pagini si se doreste a fi prezentat in comunitatile locale din judetul Iasi, care nu au posibilitatea conectarii la unul din principalele mijloace de informare – internetul”, se arata in proiectul de hotarare.

Comentarii
  • pe noi nu ne intereseaza de buletinul informativ al judetului pe noi ne intereseaza sa nu mai auzim de acest marsav excroc care nu are ce cauta la conducerea judetului.

  • chiar nu ne intereseaza acest buletin!
    Mai bine dati banii la batrani sau copii orfani, la spitale sau scoli!!!
    Ce sa ne informati? Cati bani v-ati bagat in conturi?…

Adauga un comentariu