Titlurile zilei

Șeful Clinicii de cardiologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, prof. dr. Antoniu Petriș, demis peste noapte. Decizia managerului Dan Timofte a șocat personalul secției

Publicat: 06 aug. 2022
Meidicul Antonio Petriș, Dan Timofte și clădirea spitalului
Șeful Clinicii de cardiologie de la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, prof. dr. Antoniu Petriș, demis peste noapte

Prof. dr. Antoniu Petriș, șeful Clinicii de cardiologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, demis peste noapte de managerul Dan Timofte. După 3 săptămâni de concediu, managerul s-a întors și face „curățenie” în spital

Demiterea șefului Clinicii de cardiologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași a provocat un șoc pentru personalul secției. Prof. dr. Antoniu Petriș a fost înlăturat peste noapte, fără niciun motiv. Decizia luată de managerul Dan Timofte, întors după trei săptămâni din concediul de odihnă, nu are niciun argument. Acesta a acționat ca un laș, neavând curajul să-i spună în față prof. dr. Antoniu Petriș să plece. Decizia de înlăturare din funcție a șefului Clinicii de cardiologie a fost trimisă pe adresa de e-mail din secție, fără nicio explicație. În decizie era specificat că mandatul prof. dr. Antoniu Petriș încetează și, începând cu data de 1 august 2022, funcția este preluată de dr. Daniela Crișu, pe o perioadă de 3 luni, până la organizarea concursului.

„Deocamdată, vă pot spune doar că este vorba de încheierea unei prelungiri a contractului de administrare. Acest lucru a generat o decizie a managerului care va trebui, desigur, reanalizată, conform prevederilor legale în vigoare”, a declarat Prof. dr. Antoniu Petriș.

Managerul nu a respectat legislația

Una dintre condițiile de bază pentru ocuparea funcției de șef de clinică este ca medicul să fie cadru universitar. Dr. Daniela Crișu nu este cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr.T. Popa” din Iași. Este pentru prima dată când într-un spital universitar, cum este „Sf. Spiridon” din Iași, este numit un șef de clinică, chiar și interimar, fără a fi cadru didactic.

Prof. dr. Antoniu Petriș conduce Clinica de cardiologie de aproape 10 ani

Prof. dr. Antoniu Petriș conduce Clinica de cardiologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” de aproape 10 ani. Niciodată în această perioadă nu a avut vreo reclamație sau vreo abatere. Demiterea acestuia a șocat întreg colectivul. Managerul Dan Timofte nu a adus niciun argument prin care să demonstreze că prof. dr. Antoniu Petriș nu mai poate asigura conducerea clinicii. Pe perioada mandatului, medicul Antoniu Petriș a reușit, împreună cu colectivul, să obțină indicatori de performanță foarte buni. Clinica de cardiologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” are o adresabilitate foarte mare și, sub conducerea prof. dr. Antoniu Petriș, s-a reușit dotarea cu aparatură modernă, unde pacienții beneficiază de coronarografie și implant de stent. În clinică a fost păstrat permanent un echilibru.

Dan Timofte a adus spitalul în colaps. Bolnavii cumpără medicamente și materiale sanitare

Managerul Dan Timofte dorește, cel mai probabil, să impună la șefia clinicilor oameni pe care îi poate manipula. Pe șeful de la Spitalul „Sf. Spiridon” nu îl interesează pacientul. Dacă ar fi avut o preocupare permanentă pentru pacienți, nu l-ar fi neglijat și umilit într-un asemenea hal, încât să îi oblige pe bolnavi să cumpere aproape tot pentru a beneficia de tratament și îngrijire pe perioada spitalizării. Amintim că, în prezent, în cadrul spitalului este în desfășurare o anchetă după ce a fost adus într-o situație dezastruoasă de actualul manager și de gașca pe care a creat-o imediat după instalarea în funcție, în decembrie 2020. Reporterii BZI au prezentat, în edițiile anterioare, faptul că unul dintre cele mai mari spitale din Moldova a ajuns într-o situație jalnică de când conducerea unității medicale nu se mai ocupă de nimic. Medicii și pacienții vin cu medicamente de acasă, iar conducerea stă cu mâinile în sân în fața tuturor acestor lipsuri. Se vrea demisia managerului Dan Timofte, cel care după trei săptămâni de concediu s-a întors și l-a demis pe prof. dr. Antoniu Petriș. Probabil urmează și alți șefi de secție să fie înlăturați.

Reporterii BZI l-au contactat telefonic pe managerul Dan Timofte, însă acesta a fost de negăsit. Timofte a respins apelul și nu a oferit niciun punct de vedere până la închiderea ediției.
Comentarii
 • Din cauza la nenorocitu asta de manager Dan Timofte a murit lumea cu zile în spital din cauza ca nu aveau medicamente și jegosu era în concediu, cum se poate asa ceva ce tupeu de ordinar jegos sa ai sa dai afara un om super mega deștept și cel mai bun prof. Doctor și cel mai sufletist și credincios, pe nenorocitu asta de manager care a murit lumea cu zile din cauza lui sper sa putrezească în pușcărie ar trebui sa se facă niște controale de la ministru sănătății acolo în spital

 • Dan Timofte trebuie cât mai repede anchetat de organele abitate pentru lipsurile din spital si moartea pacienților, băgat la pușcărie minim 15 ani.

 • Pe rafila îl doare undeva, a fost la iasi de ziua ambulantei și sa distrat fain, și la spiridon cumpăra pacienții medicamente de zeci de milioane

 • In vâltoarea luptelor eroii se mai luptă și între ei pentru patrie și bonusuri. Onor eroilor neamului românesc! Tot înainte eroi!

 • Si totusi, acest Petris este un om extrem de greu de gasit!!! Dar dsca mergi la cabinetul dumnealui di îi dai plicul, devine ceva mai normal

 • Așa înțelegem profilul moral al lui Timofte, a aduso la butoane pe Dana Nechifor,ea este cea care a dat dispoziție lui Timofte să îl deacafara pe Petriș,că o răzbunare împotriva clinicii de Cardiologie,că să se răzbune la pachet pe toți ,inclusiv Tesloianu și Simona Hurjui.
  Așa înțelegem cum a aduso la butoane pe cealaltă dementa de Cristina Chiriac cea care are misiunea de a teroriza toate asistentele șefe.
  Așa înțelegem toate lipsurile spitalului ,lipsa materiale,echipamente,tonere,calculatoare,imprimante,hârtie,ace ,fire de cusut,iod,tifon,substanță contrast,seringi,tifon,reactivi,alergeni,detergenți,mâncare zoita la pacienți.
  Așa înțelegem haosul și teroarea ,urmează să schimbe și alți șefi de clinica care nu i au fost loiali in prostii,urmează să schimbe șefă de la farmacie,medicale .
  Acest om a dus spitalul in dezastru,presa nu poate încă relata dimensiunea dezastrului cu adevărat.
  Acum spitalul a rămas pe mâna Cristinei Chiriac,o hoață care a fraudat banii prin falsificarea pontajului ,era prezentă în pontaj dar în realitate umbla prin tara la auditat spitalele.
  Magaziile sunt goale,Dana,Costică ,Ovidiu nu au nimic în magazii,la achiziții bate vântul,au adus IT -tii spitalului să facă achiziții și registratori medicali prin rotație. E ceva de groaza.
  Spitalul este abandonat,e mizerie, șobolani,totul este jegos,vechi.
  Oficial toți pacienții își aduc materiale sanitare,seringi,ace,alcool sanitar,Io,fire de cusut,tifon.
  Daca presa vrea cu adevărat să facă ceva sa implice televiziunile naționale și presa centrală la spitalul Spiridon.
  Dana Nechifor și acum este salariata,vine la ora 11 zilnic,sunt camere de luat vederi se poate verifica,se încuie zilnic în birou pe interior,se poate verifica,nu face nimic.
  Chiriac Cristina zilnic terorizează un spital intreg cu amenințări ,intimidări,hărțuiri.
  E totul scăpat de sub control,sindicatul Sanitas ne a abandonat.direvtorul Ionescu, directorul medical ne a abandonat.
  SINGURA SOLUTIE E CHEMAREA TELEVIZIUNILOR NATIONALE IN SPITAL.

 • Petris asta e greu de gasit. Nu-l mai cauta nici la cabinet , nu-I bun de nimic pentru
  Bolnavi, chair daca-i dai plicul, tot apa de ploaie este consultatia lui.
  Nu Dana Nechifor a comandat demiterea lui, ci Dana Crisu.

 • Cel mai bun pentru Sef de sectie interimar este rechinul Tesloianu, adorat de TOTI SALARIATII, inclusiv de serpoaica Simona H.

 • Verificați o pe Cristina Chiriac,cum a obținut postul de director de îngrijiri,cum a falsificat pontajul cat era asistenta șefă in medicala 1,se trecea prezenta dar în realitate era la audit in alte orașe.se poate face verificare paralela cu activitatea ei de la ANMCS.trebuia sa fie conform graficului la serviciu in spital dar umbla cu auditul la alte spitale.isi bate joc de toate asistentele șefe din spital,le umilește și le considera proaste și urâte.
  Terorizează un colectiv întreg,un om mai periculos că ea nu e nici Dana Nechifor alta bomba atomică in spital.
  poate vreo televiziune vine și întreabă.

 • Ce a ajuns spitalul nostru,o banda de reglat conturi că între interlopi,Timofte,Nechifor,Chiriac,găști,interse,demiteri,presa,scandal.E un bun plan de management al celor care sunt în conducere.e despre cum se distruge un spital.

 • Ieșenii citesc de 2 ani de zile de când este manager acest Timofte,doar despre lipsuri foarte mari și doar despre certuri. Acest manager are și roade bune,Dana Nechifor și Cristina Chiriac,ultima e personaj de circ.

 • Bai dar ce va mai place sa aruncati cu noroi sub anonimat! Mai lăsați pliscu si nu va mai dati tari prin mesaje! Pietriș e varza si toata lumea o stie, Tesloianu e taticu lui! Astept cu nerăbdare si raspunsul medicilor care se plâng toata ziua pe la colturi de ei, dacă tot e să o dam pe bune. Hai sa nu ne mai fie frica sa recunoastem toate cretinatatile pe care ne-au obligat ăștia doi sa le facem! Mi-e milă de pacienții care au trecut prin mana lor. Eu unu chiar m-am săturat să lucrez pe moșia lui Pietriș numai ca asta are un titlu de profesor. Nu mai susțineri toate mahalalele ca de aia am ajuns unde suntem!

 • Da faptul ca dr. Tesolianu refoloseste stent-uri si alte materiale de genu de la pacienti decedati, pe care le recupereaza de ce nu il scrii ? doar intreb pt un prieten

 • CHEMATI TELEVIZIUNILE NATIONALE să ancheteze neispravitii ăștia de Petriș și Tesloianu.Sa vedeți lucrurile oribile care le fac ăștia doi.

 • Sa vina TVR ul direct la Cristina Chiriac,face TVR ul un nou serial Caracatita,cu mafia,Timofte,Nechifor,cea mai mare hoață din spital e Chiriac Cristina.e jale,vine RAI 1,RAI 2,RAI 3,ce mai?!cu ei toți ajungem direct in rai.au distrus mafioții spitalul,au furat fiecare ,unul mai mult că altul,daca vine mâine Puțin in România își pune mâinile în cap de ce găsește în spital,așa jaf și sărăcie nu a văzut nici el.
  Dați fotografia cu Chiriac Cristina,ultima directoare de îngrijire,cică deja Corado Catani vine spre Iași la spitalul Spiridon.Taiati o acum care și cum mai puteți că se lasă cu serial celebru.Tano Caridi,Toto Rina,Chiriac Cristina .hoților ,prin atitudinea voastră ați sărăcit țara și ați omorât oamenii bolnavi.

 • Cristina Chiriac,o nesimțită,își terorizează toți colegii.cea mai slabă asistenta șefă,cea mai slabă directoare de îngrijire.cercetati pontajul ei cu activitatea de audit.sunt in același timp,era plecată in tara la auditat dar se trecea prezenta la munca in spital.

 • Ce treaba are Chiriac cu acest articol
  Nu mai denigrați oamenii sub anonimat.
  Chiriac e de 5 luni director de ingrijiri in acest spital si de când a venit chiar s-a implicat sa aveți materiale sanitare.
  V-a pus la munca si asta va deranjează.
  A organizat examene de angajare cinstite si corecte si s-a terminat cu angajările pe șpagă in Spiridon
  Încetați cu acest linșaj mediatic criminalilor!

 • Chiriac e director de 5 luni si spitalul are materiale de cand a venit ea.
  Incetati aceasta campanie de denigrare si linsaj mediatic.
  A organizat examene de angajare corecta si s-a terminat cu angajarile pe spaga in Spiridon
  Incetati sa scrieti mizerii sub anonimat sunteti de cea mai joasa speta denigarnd oamenii.

 • In Spiridon infirmierele fac scoala de asistente in timpul programului,asistentele fac facultate tot in timpul programului de la Spiridon ,doctorii rup usile pe la ora 11 sa plece la cabinete private Nimeni nu respecta programul Toti au conferinte,congrese,predau la studenti si se ponteaza. Care raman prin spital sunt in curte cu paharele de cafea in mana si tigarile aprinse iar bolnavii in saloane nesupravegheati.
  De pe la TESA la fel… Dolce vitta! Sa ii verifice pe toti la program si la pontaj Ca toti se ponteaza si nu stau la spital

 • Ehe! O denigreaza pe Chiriac fosta directoare Hurjui Simona care nu a facut nimic in maandatul ei. A stat pe rampa cu tigara in gura la fumat si la barfa. A intersat-o doar angajarile din Spiridon si stimulatoarele implantabile refolosite din clinica cardiologie.
  Spitalul nu are materiale sanitare ca in vara lui 2020 nu s-a ocupat aceasta Hurjui de caietele de sarcini a facut numai achizitii directe din vara lui 2020 pana a venit Chiriac.
  Achizitiile trebuiau facute pentru 2-3 ani .Hurjui cand a intratin functie a avut totul in ordine la materiale sanitare de la fosta directoare de ingrijiri Agapie Speranta
  De aceea avea timp Hurjui sa stea vesnic in curte cu tigara in gura.
  Chiriac chiar se straduie sa scoata spitalul din cacatul in care l-au bagat Hurjui si Barliba.
  Licitatiile la materiale sanitare pentru 2 ani trebuia facute in 2020 nu acum!

 • De ce nu scrieți de jafurile si tunurile din spitalul Spiridon făcute de Barliba,Agapie, Hurjui
  Când au venit in Spiridon aveau chiloții rupți in cur si când au plecat erau latifundiari cu zeci de hectare de terenuri si 2-3 vile fiecare.
  Studiați puțin declarațiile de avere.
  Au intrat in funcții avand câte un apartamant la periferia Iasului si au ieșit plini de vile si latifundiari Nici dacă luau salariu de la Spiridon in 10 vieți nu ar gi făcut atâta avere!
  Reparatiild capitale la ARȘI, UPU, cardiologie ..,,ehe!
  Dar despre directoarea financiară care e de 28 de ani in spital director si a furat cot la cot cu ei de ce nu scrieți nimic?

 • Pai cine a luat aparate cardiologice de pe morti si le-a pus la vii sa raspunda.
  Barliba,Hurjui,Tesloianu, directoarea financiara LOGHIN ,fosta sefa achizitii si actuala Vicol cu nume predestinat de puscarie.. asta DA articol de ziar

 • Ba asta cu stendurile de la morți si puse la vii e tare de tot!
  Si mai aruncați cu cacat in Timofte si Chiriac ca vor sa curețe spitalul de hoți, golani si mafioți.
  Ba Criminalilor!

 • Ce mizerii ! Toate comentariile de la anonim, cititor, marius, unul care mai stie, adevarul, ba jeleu, sunt toate scrise de Chiriac. Acelasi limbaj , aceleasi cuvinte folosite de Chiriac in stanga si in dreapta de cand e prin ziare. O rusine.

 • Petris e un medic cu mult bun simt si devotat meseriei… Timofte asta se pricepe doar sa faca bypass gastric ….
  Diferenta de cultura ca de la Pavarotti la Salam
  😂😂😂😂

 • Pentru cititor și anonim,Chiriac Cristina cea mai slabă directoare de îngrijiri,debilă, urla,merge că o nălucă prin spital,verificați activitatea ei de asistenta șefă din medicala 1,a măsluit primele rapoarte cu orele de covid,le a falsificat,verificați pontajul ei în ultimii ani,se trecea prezenta la program in spital și de fapt era plecată in tara la auditat in alte orașe.se cheamă delapidare,fals,frauda cu banii statului român.o neica nimeni care știm toții cum a ajuns director de îngrijiri,un șpriț cu cafea la Cepoi ,schimb cu Cepoi și Timofte că acesta din urmă să rămână manager.Ea chiar nu e întreaga la minte,uitați va la ea ce privire are,ce limbaj de debilă are,așa e ,la angajări nu mai iau bani alții ,ii ia doar Chiriac Cristina.un om de nimic care își bârfește colegii și conducerea mare,un om de nimic care a dat examen sa ajungă șefă la Managementul calității,a picat și primul lucru s a răzbunat pe colega care a luat examenul,îi făcea anonime că lipsește de la munca,știm cu toții că de ani de zile a umblat peste tot că să ajungă director de îngrijiri,singurul care i a dat peste Bot a fost Barliba,știm toții de amantlacurile cu Poroh,știm toții cum sta ea cu șprițul,știm cum a lăsat pe drumuri o familie că le a luat casa,știm cu toții cum a luat banii de consultanta de la spitale și că acele spitale nu au fost acreditate.stim cu toții ce caracter mizerabil are.aceasta femeie merita sa fie analizată de presă mai bine,cum a ajuns director de îngrijiri și cum a măsluit pontajul,graficul ei ani de zile,figurând in spital la munca dar de fapt era plecată în alte spitale la auditat,luând bani necuveniti de la spitalul Spiridon,e un om cu un caracter jegos,un om mincinos,in om bolnav care inventează discuții și situații,baga oamenii nevinovați in probleme

 • Astea cu stendurile de la morti e o inventie a mizerabilei Nechifor ce a distrus acest spital. Ca sa distraga atentia de la dezastrul ce l-au creat arunca cu mizerii.

 • Ba anonimule cu nume fals de eu,Marian , îndrugi numai minciuni si denigrezi oamenii.
  Se vede ca ești o psihopata obsedată de Cristina Chiriac
  Scrii aceleași minciuni si baliverne in toate articolele cu tot felul de pseudonime. Da știm cine esti!
  Nu ți-e frica ca te bate Dumnezeu ca scrii numai mizerii?
  Sa-ți dea Dumnezeu rasplata si ajutor după fapte!
  Ești plină de răutate si ura si nu iti asumi un cuvânt din ce scrii. Ești un jeg de om mai femeie!

 • Ia sa vedem ce scrie in raportul de la Casa de Asigurări… Si pe ăla l-a scris tot Nechifor?
  minicinosllor! Omorâți oamenii cu zile cu minciunile si denigrările voastre dub anonimat! sunteți de cea mai joasa speța! criminalilor!

 • Chiriac Cristina,ori ce ai face și orice ai scrie,ramai o hoață.cea mai slabă directoare de îngrijire.toate asistentele șefe te privesc cu mila,chiar și alea care îți dau bezele și îți trimit like uri,pupici,cafeluțe,zâmbete,pentru toate asistentele șefe ramai o mizerabilă .ramai cu șprițul.

 • Unii au avut prelungiri la mandate , alții nu, depinde de recomandările Umf-stabilor.
  Așteptam cu nerăbdare sa se scoată la concurs posturile pt șefii de secții, director medical si de îngrijiri, sa nu se (mai) amâne din cauza “ comisiei” si Cepoi sa coordoneze.
  Așteptam si demisiile de onoare pt management defectuos.

 • Câteva comentarii sunt scrise chiar de Chiriac și aici mă refer la comentariile pozitive în ceea ce priveste persoană ei. Doamna Chiriac, sunteți sigură că sunteți o persoană corectă? Sunteți sigură că ați fost o asistentă șefa corectă? Dacă ați fost corectă, înseamnă că nu o sa va deranjeze dacă veți fi controlată la falsurile făcute în condici, pontaje, daca va fi cazul vreodată.Ați uitat că ați vrut să înlocuiți condica de prezență a personalului la sfârșitul anului să nu apară condica cu ștersături( sute sau chiar mii de ștersături) atunci când a fost ceruta condica de către audit și pe baza căruia vi s-ar întocmit raport de audit? Ați uitat când fostul manager a vrut să va desfacă contractul de munca pe baza ilegalităților făcute dar din mila nu a facut-o. Unde este corectitudinea de care dați dovadă? Unde este corectitudinea când va pontați cate 80 de ore suplimentare, nopți și nu veneați la serviciu deși știați că o asistentă șefa nu are voie prin lege să lucreze sâmbăta și duminica și nici să facă ture de noapte. Unde este corectitudinea când va bârfiți colegele și hărțuiți personalul? Ați uitat când săpați fosta asistentă șefa ( o femeie deosebită și deșteaptă) de la medicală 1 ca sa-i luați locul când vi s-ar restructurat postul. Sunteți sigură că atunci când ați fost asistentă șefa nu ați favorizat anumite persoane pentru a se angaja in clinica unde erați asistentă șefa?

 • Tot respectul pentru domnul dr Timofte, astept sa faceti curatenie si printre asistentele frustrate care comenteaza de rau aici. Felicitari pentru tot ceea ce faceti!

 • Chiriac egal cu furtul,sub masca corectitudinii e prima la măgarii,da așa este ,tot ce a spus JENICA e corect și real.chiriac Cristina trebuie dată afară de la director de îngrijiri.

 • Prima care l a bârfit pe actualul manager este chiar actuala director de îngrijiri care era îndârjită că nu a pus-o director de îngrijiri de prima data și a pus-o în locul ei pe Mavropol.

 • Ha, ha, ha doamna C. este in stare sa ia condica din clinica că sa nu fie descoperită de furtișaguri dacă lipsește actul știți unde sal căutați.

 • Întrebare pentru un prieten daca șefele lucrează zilnic cite 8 ore de luni pina duminica și nopți cum se semneaza în condica și în pontaj. cite ore se lucrează în spital ? asistentele simple cite ore lucreaza.

 • Daca directoarea de îngrijiri e perfecta si corecta de ce le dă voie subalternelor sa se ponteze sâmbete duminici și nopți.legea unde e legea

 • Cristina Chiriac,nu te mai da așa corecta,angajările nu le au făcut tu,le a făcut spitalul,iar materiale le asigura biroul de achiziții nu tu,dar în stilul tau caracteristic îți aduci singura merite, lucrurile puteau fi discrete ,dar la cat ești de proasta și guralivă și mahalagioaica și tembela,ai terorizat in 5 luni trei sferturi din spital ,prin inepțiile tale ,prin aberațiile tale,tu daca ai umblat lela ani de zile ,nu știi nici cele mai elementare lucruri ,pe care le știe o asistenta.mereu cu scandaluri,mereu vorbe aiurea,mereu spectacol de proasta,acum descurca te, tot cu manevre și îmbârligături.
  Asistentele șefe să aibă curaj să te aștepte la poarta spitalului cu firma de paza,proces verbal și interzis în interiorul angajatorului.afara cu tine

 • Cum sa dat de gol doamna director de îngrijiri spunând in comentariile scrise întrele orele 4:10 și 4:17 și 4:36 4 :47 pm sub numele de Anonim și cititor , unul care mai știe, adevărul , că de cînd a venit ea la conducere spitalul are materiale și toate necesare. Actualul manager este de un an jumate și după spusele doamnei nu a facut nimic. Tot aici se leagă și de actuala director financiar. Cum te dai de gol și începi săti dai arama pe față încet , încet dar sigur îți sapi groapa .tineo așa că ești tare. Domn manager atenție la neatenție cititi ce spune doamna că de când a venit ea sau rezolvat treburile in spital deci de la venirea ei nu se mai dau șpăgi la angajare , are spitalul materiale.

 • Deci, aici în comentarii e cearta între asistentii/asistentele,
  medicii spitalului?? Ferească Dumnezeu oameni buni, sa te imbolnăvesti si să ai nevoie să te trateze aşa specimene..O bătaie de joc, la fel cum sunt și caracterele lor.

 • Cum vă permiteți să vă luați de dr. Pietriș! Mi-a salvat Viața acu 5 ani. De ce nu scriu și alți pacienți de-ai dumnealui? Nu vedeți că totul este făcătură!

 • Nevasta-mea este asistenta, multumesc lui Dumnezeu ca nu in spital, desi a fost la concursuri si acolo si desi a fost mult mai buna decat babeta cu care a ramas in examenul final, nu a luat… ce sa-i faci, asa-i la noi. Altceva voiam sa spun…
  Futu-va-n gura sa va fut de lepre si nesimtite, mahalagioacele dracului, spagare ordinare si leprele societatii… va intindeti cu doctorii pe la rezerve cand lumea are nevoie de voi. Sta-v-ar cafelele in gat si cancerul in plamani de la tigari sa va stea nenorocitelor… stiti numai sa barfiti dar nu aveti pic de scoala, ati dus de rapa tot sistemul medical romanesc. Am trimis solicitari peste tot in presa si va jur ca am sa stau de capul vostru pana dispareti, babetelor si neprofesionistelor din sistem. Ati nenorocit lumea asta, colcaie spitalul de nosocomiale, mor oameni pe capete si voi faceti analizele sa iasa bine. Allooooo! Domnu manager, fa naibii ceva, ia-ti oaiele de co si pune-le pe masa. Renunta la cariera ta, scoate totul la iveala poate-poate se schimba ceva! Dati afara babele, lasati tineretul sa intre si sa faca ce au studiat, ca altfel nu dam inainte cu babele astea comuniste si cu p***a calda, numai buna pentru servit voua, doctorilor si managerilor. Mai boilor, la toti o sa ne ajunga copiii si parintii tot in aceste spitale…

 • Toate analfabetele au devenit din îngrijitoare,infirmiere,mari asistente.Normal că au luat concursurile cu șpagă .
  Din niste comentarii reiese că situația angajărilor in prezent în spital este una normala,fără șpagă,așa să fie oare?
  Are curaj să spună cineva cat era șpaga
  și cui se dădea?

 • Domnul dr. Pietriș mi a salvat bunica de la moarte de 2 ori. Este un om deosebit și o sa I fiu recunoscătoare toată viata.

 • Vad aici fel de fel de opinii și reglări de conturi, dar nimeni nu sesizează faptul că spitalul, respectiv secția Cardiologie este la nuvelul Evului Mediu. Saloane mixte cu câte 8-10 pacienți și paciente, numai că nu sunt in același pat, fără grup sanitar, fără plase la geamuri, fără un televizor pe tot nivelul, un singur grup sanitar, tot…mixt pe toată secția, nici măcar un difuzor, ca la sate, pe timpul colectivizării. Domnilor…”doctori”, ar trebui să vă preocupe modernizarea acestei relicve, cu pretenții de spital, nu funcțiile și tendința de stăpânire a unui cal mort!

 • Petris nu este un profesionist desavarsit, nici un mare om, nu are nici mult bun simt, nu a salvat nicio viata, dimpotriva este un soarece temator in a face ceva curajos si eficient pentru bolnavii sai, AGEAMIU notoriu al practicii cardiologice, cunoscut ca un filozof chior, cu iaurt in calimari, in lumea universitara a rezidentilor din cardiologia ieseana.

 • Cumva aici reusesc si angajatii/angajatele carora li se pune pumnul in gura si sunt amenintati de oamenii cu puteri decizionale .
  Sa ne intelegem, nu toti medicii si asistentele de la cardio sunt lepre, cum nici nu toti sunt painea lui Dumnezeu.
  Dar de ce nu se investigheaza cum sta treaba cu pontarile, de ce nu se investigheaza cum unii muncesc in timp ce altii stau la cafea si la tigara in timpul programului, cum unii muncesc in tura de noapte si altii dorm ? Da exista aceste probleme, cunoscute de catre „superiori” dar tratate preferential.

  In cate tari civilizate ati vazut ca in curtea unui spital sa vedeti cadre medicale stand la cafea si la.tigara in timpul programului ?

  In spatele anonimatului oamenii incearca sa spuna problemele clinicii, care de ani de zile exista si pe care nimeni nu le-a rezolvat datorita asistentelor sefe, profesori de clinica, manageri etc .

  Pai domnilor si doamnelor doctori, doamne si domni asistenti medicali, cat de etic si profesional vi se pare sa stati afara la tigara si cafea in timp ce pacientii au nevoie de ajutorul dumneavoastra, cum te poti tu intoarce inapoi in clinica sa te plimbi printre pacienti, saloane etc cu hainele cu care ai stat si ai tutungit sau ai rezervat cine stie ce perete ori tonomat murdar de cafea ?

  Domnule manager, cum.permiteti astfel de practici in spitalul ce-l conduceti ?
  Nu mai aveti impresia ca a lucra in spital e precum in corporatii, nu va bateti joc de oamenii aflati in suferinta, pentru ca la marele final ei au de suferit, nu acesti lipsiti de scrupule ce se vat pe putere si pe bani obtinuti din concursuri, trucate, licitatii, contracte etc .

 • Domnul profesor Petris m-a tratat acum 2 ani de zile, am avut embolism pulmonar si datorita lui azi sunt bine. Stima domnule doctor si cat mai multi pacienti sa însanatositi!

 • Și în pandemie stăteau grupuri de infirmiere,asistente care fumau,serveau cafeaua și se hahaiau.In tot acest timp aparținătorii erau ținuți la poarta,nu puteai să-ți vezi ruda internata sau sa te întâlnești să discuți cu medicii .Vorbim de clinicile medicale,care erau non-Covid.Acest lucru l-am văzut în curte,când am avut acces în interiorul spitalului sa iau lucrurile rudei decedate.Mi-a creat o mare sila acest lucru,păreau că nu au pic de rusine și respect față de o persoana îndoliată,căreia îi murise ruda…Și ce ,,strictete ” și ,,reguli” erau în pandemie…Saracii bolnavi lăsați fără să înghita un strop de apa,mai ales cei care nu puteau comunica…Dacă nu erau rudele lor… Un sistem bolnav care trebuie resuscitat!

 • Tot ce pot spune:
  Dan Timofte – pedofil ( poate faci si tu ceva pentru clinica unde ai activat, nu baga doar la buzunar)
  Cristina Chiriac – lucratoare puff germania
  Hurjui – serpoaica dracului
  Cu tesloianul( tipul de ii se plimba ochii in cap) si petriș nu am nimic, chiar oamenii astia si au facut treaba.

 • Bine spus M. Asistentele de rând stau și lucrează cate 7-8 ture de noapte și asistentele șefe stau acasă și dorm și se pontează. La nivel de spital se cunosc aceste practici și niciodată nu s-a luat nicio măsură pe motiv că asistentele șefe daca nu fac ore suplimentare și ture de noapte au salariul mic dar și-au asumat acest risc și la 70 milioane nu cred că salariul este așa mic. Angajații aici își spun off-ul sub anonimat pentru că nimeni nu îi ascultă până la un moment dat când asistentele vor face sesizări mai departe. Șefii de secție știu că asistentele șefe se pontează și semnează pontajul dar nu știu că ei fac un abuz semnandul.Domnule manager poate faceți ceva și cu aceste probleme ale asistentelor și ale personalului auxiliar unde și aici sunt probleme cu infirmiere și brancardieri care sunt favoriti ale asistentelor șefe .

 • Problema cu turele de noapte și cu fumatul sa le rezolve Chiriac că zice că este corectă. Hai Chiriac da un ordin să nu se mai ponteze șefele că știi că este un fals daca se ponteaza și la.control ți se impută banii ție , șefilor de clinică , asistentelor șefe , managerului.dar tu că o corectă cum ești o sa spui că cecul este semnat de manager și director economic și ei să plătească.lasa că știm noi că tu te scoți și bagi in buda pe alții , tu ești o sfântă.

Adauga un comentariu