National

Seful de la LOTERIA ROMANA si-a dat demisia

Publicat: 11 apr. 2015
1

Seful Loteriei Romane, Adrian Manolache, si-a dat demisia de la conducerea institutiei. Demisia vine in contextul in care Loteria Romana este urmarita penal, intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro, dupa ce a desfasurat, fara a avea licenta si autorizari, activitati de jocuri de noroc de tip slot-machine.

Demisia a fost deja aceptata de catre ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, potrivit unor surse citate de Digi24. Adrian Manolache conducea Loteria Romana din 2013

Toti sefii Loteriei Romane din 2004-2015, angajati si fosti angajati din Ministerul Finantelor vor fi audiati in dosarul privind desfasurarea fara licenta a jocurilor de noroc de tip slot-machine, peste 6.200 de aparate fiind puse sub sechestru, intr-un depozit, potrivit unor surse judiciare.

Ancheta in care Compania Nationala Loteria Romana (CNLR) si trei persoane juridice sunt urmarite penal pentru desfasurarea fara licenta sau autorizatie de activitati in domeniul jocurilor de noroc este la inceput, procurorii urmand sa audieze toti fostii sefi ai CNLR din 2004 si pana in prezent, au declarat, vineri pentru MEDIAFAX, surse judiciare, care citeaza documente ale anchetatorilor Parchetului Curtii de Apel Bucuresti. Potrivit surselor citate, joi a fost audiat directorul Directiei Juridice din CNLR. Sursele citate nu au oferit detalii despre declaratia data de acesta, dar au mentionat ca in continuare vor fi audiati actuali si fosti angajati din directiile CNLR, precum si fosti si actuali functionari din Ministerul de Finante.

Adauga un comentariu