BZI LIVE

LIVE VIDEO – Şeful Gărzii Forestiere Suceava, inspectorul şef Mihai Gășpărel, vine la BZI LIVE pentru a vorbi despre tăierile ilegale de lemne şi împăduririle din regiunea Moldovei – FOTO

Publicat: 06 aug. 2020

Vineri, 7 august 2020, de la ora 11.00, în studioul BZI LIVE, invitatul moderatoarei Roxana Caraiman este şeful Gărzii Forestiere Suceava, inspectorul şef Mihai Gășpărel. În cadrul emisiunii vom afla despre tăierile ilegale de lemne din pădurile din zona Moldovei care sunt semnalate din ce în ce mai des de organizaţiile Non-Guvernamentale. Totodată, şeful Gărzii Forestiere Suceava, inspectorul şef Mihai Gășpărel va vorbi despre planurile de împădurire şi plantari de arbori care vor fi realizate în viitorul apropiat.

De asemenea, vom afla ce se întâmplă cu noile prevederi legislative prin care Direcţia Silvică trebuie să preia în administrare toate pădurile şi ce se întâmplă cu pădurile aflate în administrare privată. La toate aceste întrebări, dar şi la multe alte teme de maxim interes, va oferi răspunsuri în direct, inspectorul şef Mihai Gășpărel, şeful Gărzii Forestiere Suceava.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

Comentarii
Adauga un comentariu