Eveniment-Social

Seful PSD Iasi sustine ca motiunea impotriva Guvernului nu va trece

Publicat: 04 oct. 2019
1

Conducerea organizatiei judetene a PSD Iasi a sustinut ca motiunea depusa de opozitie impotriva actualului Guvern nu va trece si ca totul nu este decat praf in ochii alegatorilor.

Vezi si: LIVE TEXT: Conferinta extraordinara de alegeri la PSD Iasi. Liviu Dragnea este prezent la eveniment – UPDATE FOTO, LIVE VIDEO

"Daca motiunea va trece, opozitia va instala un guvern care va taia pensiile, salariile si beneficiile pentru antreprenori! Dar motiunea nu va trece, semnaturile nu înseamna automat si voturi! Am vazut saptamâna aceasta, dupa mai bine de o luna de chin cu strângerea semnaturilor, cum opozitia a depus si a citit textul motiunii de strânsura în Parlament. Toti oamenii care stiu politica au catalogat-o drept cel mai slab si rusinos document din câte au fost depuse în Parlament în istoria institutiei. Au citit un text foarte slab, care nu contine niciun argument solid si este lipsit de cifre concrete si de substanta. Textul motiunii contine doar acuzatii si este unul pur politic, total lipsit de responsabilitate fata de cetateni. S-a vazut si sustinerea reala fata de continutul acestei motiuni. La momentul citirii, în sala au fost prezenti 128 de parlamentari, din 465", a spus Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi si liderul PSD Iasi. Acesta a mai spus ca românii au nevoie de pensii, salarii, conditii bune de trai.

"Stim cu totii ca semnaturile pentru motiune nu înseamna voturi. Au mai fost motiuni care au strâns mai putine voturi decât semnaturi. Multi dintre parlamentarii Opozitiei au semnat documentul, dar nu vor vota sau vor absenta de la vot, pentru ca sunt constienti ca România nu are nevoie de instabilitate politica. Politicienii din opozitie vor sâmbete lucratoare doar pentru popor, nu si pentru ei. Motiunea va pica cu siguranta si vom termina cu acest blocaj institutional pus la cale de echipa de campanie a presedintelui Iohannis si girat de partidele din opozitie", a mai spus Maricel Popa.

Comentarii
 • Omegaman, nu mai delira. E gata. Si pentru tine si pentru toti care v-ati batut joc de valori si profesionisti. Sa te vad cum si ce ai sa raspunzi tuturor slugoilor care au ajuns in posturi cheie cand vor fi dati deoparte. Ii iei la tine acasa? Ce flegme or sa acopere ca o glazura chelia goala. Si ce o sa ne bucuram de supararea voastra. Mai bine te-ai abtine ca nici nu mai e momentul si cu orice ragaiala scoti te faci de ras.

 • Sa ne scape careva de acest specimen ,obligatia lui ar fi sa-si faca un consult la pshiatrie ,are tulburari grave de comporament , isi urmareste strict interesele proprii .

 • Bai tembelache, cine e cretinoidul ce-ti da tie autorizatie de survol si zbor deasupra orasului la ore de genul 06:00-08:00 si 22:00:24:00? Esti normal la cap cand treci foarte aproape de cladiri cu haradaica aia? Stii tu mai retard ce zgomot creezi si ce mult deranjezi oamenii care se odihnesc mai ales la sfarsit de saptamana? Dar nu te vedem si pe tine aterizand in bot sa-ti iasa avioanele din cap. Sa speram ca nu faci victime nevinovate. De tine nu ne pasa. Asa sa-ti ajute cel de sus pe care intr-o zi ai sa-l tragi de barba. Baga Sanax si Zyprexa in tine cu sifon ca te linisteste si stai acasa la tine langa peniterciar, termita boldita.

  • orele de zbor sunt sponsporizate de amicii de la Exi Samue si Tachi Tachi din Targu Mumos care trag tare pe negreala sa ii achite cherosenul astuia.
   omul e dus rau cu pluta pe Bahlui si pe cer e el si nebunia lui.
   si cand il auzi ca el se dedica cu totul iesenilor.
   se dedica in a le strica buna dispozitie si pofta de viata prin prezenta lui dezgustatoare.
   acest individ reprezinta cel mai prost si nefiricit moment din istoria administrativ locala a urbei.

 • bâ tembelule ce ai fâcut tu în 4 ani de funcție pentru județul iași –ai șmenuit precum tehnotonul —–și zici câ ești mare câcâlar de afaceri—-

 • …. si-ti vor trece si tie figurile pe care le ai . ce o sa stai capra la noii guvernanti sa faca ce vor cu tine . timpul se scurge rapid si sigur .

 • Vor pleca si Corbul cu Blanitza si toata camarila deconcentratelor atat de pomenite de Graur. Safalaul tribului cejist va fi incoltit si ingramadit pana ce va parasi, sub o forma sau alta, postul atat de iubit. Sa nu neglijam faptul ca dupa ce se darama tot se pornesc motoarele structurilor care de circa 2 luni de zile dau semne clare si evidente de reactivare. Rabdare si tutun ca se anunta surprize frumoase, dar nu pentru al de ei.

Adauga un comentariu