Cancan ultimă oră

Selly, mesaj dur după ce Monica Anisie a anunțat că nu va participa la dezbatere: „Doamna Anisie nu și-a dat interesul să participe la acest angajament”

Publicat: 09 oct. 2020
Selly
Vloggerul Selly i-a transmis un mesaj dur Monicăi Anisie, după ce aceasta a refuzat pentru a doua oară întâlnirea cu el

Joi seară, Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că nu va mai merge la PROTV pentru dezbaterea de vineri cu Selly la care confirmase participarea. Acum, vloggerul i-a transmis acesteia un mesaj dur.

Selly și Ministrul Educației trebuiau să discute despre propunerile tânărului privind reformele din învățământul românesc, însă în cele din urmă Monica Anisie a anulat din nou întâlnirea. Ministrul Educației și-a ”scuzat” lipsa din cauza creşterii numărului de cazuri de coronavirus, în contextul în care staff-ul de la ProTv au anunțat-o că se vor respecta toate măsurile de siguranță, distanțarea socială, iar toată lumea va avea măști. Totuși, Monica Anisie a vrut să-l trimită în locul ei pe secretarul de stat. Dezbaterea a avut loc, în lipsa Ministrului Educației.

Acum, Selly a transmis un mesaj dur și totodată le-a mulțumit fanilor pentru interesul pe care îl manifestă pentru reforma educației din sistemul de învățământ românesc.

”77.000 de oameni s-au uitat azi simultan pe live, în total până acum a strâns aproape 500.000 de mii de vizualizări. Un record absolut pentru youtube-ul românesc. Interesul pentru reforma educației este uriaș. Din păcate, pe lângă că doamna Anisie nu și-a dat interesul să participe la acest angajament, modul în care a fost structurată și organizată dezbaterea, chiar și fără domnia sa, a fost unul slab.

Multe întrebări nu și-au avut rostul. Aș fi vrut să am mai mult timp să discut despre ce ar putea să facă Ministerul în mod concret, dacă și-ar dori să schimbe ceva. Dar, stați liniștiți. Urmează un mare vlog pe tema asta. Până atunci, mulțumesc enorm pentru sprijin. Nu mă așteptam vreodată ca un subiect greu și complex cum e educația să adune atâta interes. Împreună putem schimba ceva! Vă iubesc”, a scris Selly pe Instagram.

Adauga un comentariu