Economic Local

Seminarii dedicate IMM-urile inovative din regiunea Nord-Est

Publicat: 26 oct. 2017
1

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza, în perioada 7-9 noiembrie 2017, o serie de 3 seminarii dedicate IMM-urilor inovative, interesate sa depuna sau sa-si îmbunatateasca o aplicatie în cadrul Programului de finantare: Instrumentul pentru IMM-uri (Programul Orizont 2020).

Citeste si : Firma de salubritate plateste bani buni pentru ridicarea cadavrelor de pe strazi

Cele 3 evenimente vor include prezentari în plen sustinute de un evaluator extern, cu experienta relevanta în pregatirea aplicatiilor si vor fi acordate sfaturi concrete, în cadrul unor sesiuni fata-în-fata, pentru îmbunatatirea aplicatiilor deja depuse, dar neselectate.

Citeste si : Iesenii au facut plati de 3 milioane lei pentru facturile vechi la incalzire

Expertul invitat se va concentra, în mod particular, asupra informatiilor si detaliilor care trebuie avute în vedere de catre solicitanti în completarea unei aplicatii finantate prin Instrumentul pentru IMM-uri si care pot juca un rol esential în evaluarea cu succes a acesteia.

Citeste si : Iesenii pot preda gratuit deseurile vegetale

Locatiile de desfasurare a celor 3 seminarii sunt: Iasi, 7 si 8 noiembrie 2017 (Hotel Unirea, Sala Mezanin, Piata Unirii nr.5); Piatra-Neamt, 9 noiembrie 2017 (Rubik Hub, Aleea Tineretului nr.1, strandul Tineretului).

Adauga un comentariu