Secretele istoriei

Semnal de alarma pentru Donald Trump: „Vor fi revolte! Oamenii vor iesi pe strazi cu furci si torte!”

Publicat: 28 nov. 2016
3

Senatorul american Ted Cruz l-a avertizat pe presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, dar si alti lideri republicani, ca vor avea de infruntat revolte sociale daca nu vor respecta o parte din promisiunile facute in timpul campaniei prezidentiale, conform CNN.

“Daca avem pe mana Casa Alba, ambele Camere ale Congresului si nu respectam aceste promisiuni, cred ca vom avea revolte in societate, cu oameni inarmati cu torte si furci”, a declarat Cruz, la o emisiune televizata.

“Oamenii s-au saturat de politicile de la Washington, mandatul acesta trebuie sa faca niste modificari puternice si cel mai rau lucru pe care il pot face republicanii acum este sa revina la afacerile vechi”, a declarat oficialul, conform CNN.

Cruz, un oponent ardent al lui Trump pana la ultimele luni de campanie, a fost intrebat si daca isi schimba discursul, dupa ce l-a catalogat pe Trump ca “un mincinos patologic” si “fundamental imoral”.

“Nu voi contesta trecutul. Dar vreau sa ma concentrez pe viitor. Ma voi concentra pe ce avem in fata si pe rezolvarea problemelor cu care ne confruntam”, a explicat Cruz, care a refuzat sa isi modifice comentariile facute anterior.

Adauga un comentariu