National

Semnal de alarma tras de Calin Popescu Tariceanu: Grupurile extermiste din PE vor putea sa contamineze si scena noastra politica

Publicat: 20 mai 2019
1

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi, la o dezbatere despre viitorul Europei, ca este ingrijorat de influenta pe care o vor castiga grupurile extremiste in Parlamentul European. „UE se confrunta cu provocari majore (…) Efectele crizei refugiatilor din 2015 se resimt inca in valurile de miscari populiste, xenofobe si antiimigrationiste. Sunt bucuros ca in Romania nu exista partide politice antieuropene si astept cu nerabdare sa vad rezultate de saptamana viitoare fara sa am temerea ca acestea pot alimenta in tara noastra tendinte xenofobe sau extremiste. 

Breaking news! Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat candidatura la prezidentiale

Cu toate acestea ne asteptam ca componenta viitorului Parlament European a reflecte schimbarile prin care trec cateva din tarile membre. Suntem ingrijorati ca prin influenta pe care o vor castiga, grupurile extermiste din PE vor putea sa contamineze si scena noastra politica la nivel national”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Adauga un comentariu