Viata de cuplu

Semne ca relatia in care sunteti va aduce nefericire

Publicat: 28 mai 2019
7

O relatie sanatoasa aduce bucurie si fericire constanta in viata unei persoane, confirmarea ca exista langa tine cineva care te iubeste, te sprijina si te respecta fiind unul dintre cele mai frumoase sentimente. Suna frumos, dar, in realitate, numerosi oameni raman in relatii nefericite doar din teama de singuratate, spun psihologii.  Timpul este nepretuit si este trist sa-l cheltui alaturi de cineva care nu te face fericit, ci doar iti ofera confortul stabilitatii. Nu a fost niciodata usoara decizia iesirii dintr-o relatie, insa nevoia adevaratei impliniri iti poate da curaj.

Primele semne care arata ca relatia in care sunteti va produce nefericire

Interactiunea cu partenerul nu va mai aduce bucurie. Daca nu mai exista chimie intre voi, daca nu va mai motiveaza planificarea activitatilor in doi, daca nu mai exista bucurie si pasiune, atunci ar trebui sa aveti o discutie despre lucrurile care s-au schimbat. Daca nu gasiti o cale pentru a reveni la fericirea in doi, poate ca a venit momentul sa mergeti pe cai separate.

Nu va bucurati de timpul petrecut impreuna. Daca nu va bucurati de compania partenerului, indiferent de activitatile planificate impreuna, trebuie sa reevaluati relatia.

Nu mai simtiti atractie sexuala. Sexul este foarte important intr-o relatie, iar daca nu exista intimitate la nivel fizic si emotional, inseamna ca trebuie sa aveti o discutie cu privire la acest subiect. Dorinta sexuala scade in timp, dar lipsa totala a acesteia reprezinta un semnal de alarma.

Va simtiti constransi de partener. Daca relatia iti creeaza senzatia unei lipse de libertate, a unei constrangeri din care simti nevoia sa te eliberezi, atunci poate este cazul sa iei in considerare o pauza in care sa-ti reevaluezi sentimentele. sursa: adevarul.ro

D.F.

Adauga un comentariu