Magazin

Semne ca te joaca pe degete

Publicat: 13 mai 2013

Foarte rar un barbat care calca stramb in relatia de cuplu sau in casnicia sa se intoarce acasa cu semne evidente ca a umblat cu alta, insa el nu poate ascunde adevarul la nesfarsit. Iata cateva indicii care iti spun ca partenerul tau nu e chiar barbatul care crezi ca este:

Isi schimba infatisarea
Sunteti de mult timp impreuna si v-ati obisnuit unul cu altul, va iubiti exact asa cum sunteti. Dar, dintr-o data, el parca vrea sa fie altcineva si incepe sa faca tot felul de schimbari la infatisarea sa: se tunde altfel, isi schimba garderoba, isi lasa barba sau se da cu un parfum nou. Daca la serviciu se imbraca tot mai bine, probabil ca este o colega pe care vrea s-o impresioneze. Sau daca deodata s-a hotarat sa mearga la sala, desi pana acum sustinea ca se simte bine in pielea lui, s-ar putea sa iti ascunda ceva.

Isi schimba comportamentul fata de tine
Atunci cand se imparte intre doua femei, un barbat devine foarte tensionat si iritabil. Cand incepe sa te critice mereu – se ia de cum te imbraci, de cum arati sau de cum te porti in general, lucruri ce nu l-au deranjat pana in prezent, s-ar putea sa fie vorba de o alta femeie la mijloc. Psihologii spun ca un barbat care este infidel se concentreaza mai mult pe defectele iubitei ca apoi sa se poata duce la amanta simtindu-se mai putin vinovat.

Este secretos
De obicei nu va ascundeti lucruri si puteti vorbi liber. Insa de la o vreme el iese din camera cand vorbeste la telefon, da mesaje pe ascuns si nici nu iti mai povesteste ce a facut la serviciu sau pe unde iese cu prietenii, cel mai probabil ar trebui sa devii suspicioasa. Ori nu vrea sa mai iesiti in oras in anumite localuri, ori nu te mai ia la intalnirile cu amicii sau pur si simplu un comportament dubios sunt semne ca te insala.

I se citeste vinovatia pe fata
Cand un barbat se simte vinovat, comportamentul sau este foarte evident – fie iti ofera mai multa afectiune si atentie ca de obicei sau iti face cadouri, adica se poarta neasteptat de dulce – fie devine si mai distant, nu te mai priveste in ochi cand discutati si pare sa se inchida tot mai mult in sine cand incerci sa comunici cu el.

Va intalniti mai rar
Ore lungi la serviciu, iesit cu prietenii tot mai des, e de cele mai multe ori ocupat atunci cand il suni si asa mai departe. Poate fi o perioada mai aglomerata la birou… sau poate ca o alta femeie si-a facut aparitia in viata lui. La inceput, o astfel de femeie accepta orice frantura de timp pe care o poate petrece alaturi de el, insa in timp va cere tot mai multa atentie, iar el va face tot posibilul sa i-o ofere. In acelasi timp, te poate evita pentru ca se simte vinovat.
sursa: unica.roloading...

Adauga un comentariu