Viata de cuplu

Semne clare ca vrea sa te paraseasca

Publicat: 09 ian. 2017
7

Din moment ce noi, oamenii, suntem foarte diferiti unul de celalalt, viata amoroasa nu poate fi fara cusur, insa, in cazul in care ai intalnit un barbat nou, poti sa iti dai seama rapid daca relatia voastra nu va fi serioasa.

Cum iti dai seama ca relatia voastra nu va fi serioasa

1. Anuleaza planurile fara un motiv intemeiat
Te intrebi cum iti dai seama ca relatia voastra nu va fi serioasa? In primul rand, poti sa-i analizezi comportamentul, iar un semnal de alarma poate fi si acela ca anuleaza planurile pe care le aveti impreuna. La inceput totul era perfect, insa el vrea sa creeze impresia ca are un program foarte incarcat si gaseste mereu motive sa te refuze? Este un semn ca nu veti avea un viitor impreuna!

 Greselile uriase pe care le fac femeile intr-o relatie si cum ii indeparteaza pe barbati fara sa-si dea seama

2. Initiezi toate conversatiile
A existat o perioada in care nu trebuia sa iti faci griji in privinta faptului ca el nu te va contacta, insa in ultima perioada esti nevoita sa initiezi toate conversatiile? Mai mult decat atat, sunt zile in care el vorbeste cu tine doar pentru faptul ca tu i-ai adresat o intrebare? Este un alt semn ca relatia voastra nu va fi serioasa.

3. Nu iti mai trimite mesaje de „buna dimineata” sau „noapte buna”
Lipsa comunicarii este inca o dovada ca relatia voastra nu va fi serioasa. Daca iubitul tau nu iti mai trimite mesaje de „buna dimineata” sau „noapte buna”, atunci este cazul sa iti pui unele intrebari si sa te astepti ca relatia voastra sa se destrame in orice moment.

4. Te afli in situatia in care ii gasesti mereu scuze
Ti se intampla sa fii nevoita sa-i gasesti mereu scuze in momentul in care familia sau prietenii te intreaba ce s-a intamplat cu iubitul tau sau de ce nu petreceti mai mult timp impreuna? Este inca un semn ca relatia voastra nu va fi serioasa. Nu trebuie sa ajungi in punctul in care ai foarte multe motive de indoiala atunci cand vine vorba de relatia pe care o ai.

5. Nu este prima data cand simti ca vrea sa te paraseasca
Un barbat care a inselat in trecut va face aceasta greseala in continuare, iar aceeasi regula se aplica si in cazul in care ai de-a face cu un barbat care nu are ganduri serioase cu tine. Daca nu este prima data cand simti ca vrea sa te paraseasca, acest lucru ar trebui sa te faca sa iti pui unele intrebari si sa te astepti ca relatia voastra sa se destrame.

7 semne ca nu esti într-o relatie cu barbatul potrivit 

6. Totul s-a intamplat mult prea repede
Primele intalniri au fost perfecte, ati dezbatut foarte multe subiecte interesante si ati descoperit ca aveti foarte multe lucruri in comun? Ei bine, de cele mai multe ori, relatiile care au un inceput fulminant tind sa nu functioneaze pe termen lung, asa ca este posibil ca totul sa se destrame.

7. Ti-a marturisit ca nu isi doreste o relatie serioasa
Barbatul pe care l-ai cunoscut recent ti-a marturisit ca nu isi doreste o relatie serioasa? Nu incerca sa il convingi contrariul si nu te mai pacali singura. Daca el ar fi considerat ca esti persoana potrivita pentru el, nu ai mai fi ajuns in situatia asta.

8. Este distant fata de tine
Poate ca la inceputul relatiei totul a fost perfect, dar el s-a schimbat de-a lungul timpului si a inceput sa fie distant fata de tine. Faptul ca nu mai este dornic sa pastrati legatura este inca o dovada ca relatia voastra nu va fi serioasa, asa ca incearca sa nu iti mai creezi iluzii.

Adauga un comentariu