Magazin

Semnificatia viselor erotice

Publicat: 06 nov. 2012

Multi oameni sunt interesati de semnificatia viselor pe care le au. Incearca sa desluseasca mesaje pe care cineva sau ceva le transmite. Dar oare, care o fi semnificatia viselor erotice? Iata cateva mesaje decodate.

1: Sex cu o femeie fara chip
Visati ca faceti sex cu o femeie necunoscuta si, totusi, familiara, extrem de sexi, desteapta, intuitiva, sensibila, dar pe care nu o puteti identifica pentru ca nu-i vedeti chipul.

Ce inseamna? Subconstientul scoate la lumina o dorinta primordiala: sexul fara obligatii, fara sa va preocupati de emotiile si identitatea unei femei. O alta semnificatie ar putea fi ca vreti sa va cresteti increderea in sine. De fapt femeia fara chip este propria identitate, in cautarea definitivarii, spune psihologul Carl Jung, iar tot ce aveti de facut este sa va dezvoltati exact acele calitati pe care le are femeia perfecta fara chip.

2: Sex cu o fosta iubita
Esti in pat cu o mai veche cucerire de a ta. Si chiar te trezesti socat ca ai putut visa asa ceva.

Ce inseamna? Stai linistit, nu inseamna ca inca o mai iubesti si ca ti-e dor de ea. De fapt inseamna ca incerci sa ti-o scoti din cap. Oamenii care iti apar in vise reprezinta anumite aspecte din viata ta. Iar acest vis iti poate spune ca trebuie sa fii atent la calitatile pe care le are sotia ta.

3: Sex cu o femeie care dispare
In acest vis iti apare o femeie foarte frumoasa care iti apare fie inainte sa faceti sex, fie imediat dupa, fie in timpul partidei amoroase.

Ce inseamna? Nimic mai simplu! De fapt ti-e teama de abandon. Sau esti frustrat din cauza faptului ca simti ca nu poti avea incredere in sotia ta (dar asta nu inseamna neaparat ca sotia ta te insala, ci ca tie ti-e teama de asta). In concluzie, visul iti transmite ca iti trebuie mai multa incredere in tine.

4: Sex cu o colega de serviciu
Acesta este un vis des intalnit in randul barbatilor. Sa faci sex cu o colega face parte chiar din fanteziile masculine.

Ce inseamna? Oricat de “vinovat” ar parea visul, el nu-ti transmite decat ca ai intr-adevar o buna relatie profesionala cu respectiva colega si nimic mai mult.

5: Sex in public
Visezi ca faci dragoste cu sotia ta iar in jurul vostru sunt o multime de oameni cunoscuti si necunoscuti.

Ce inseamna? In adancul sufletului tau ai de fapt o teama de intimitate, o neliniste ca poti fi prins cu garda jos. De asemenea, mai poate insemna faptul ca pretinzi ca esti cineva, iar realitatea este cu totul alta si ti-e frica sa nu fi descoperit.

6: Sex cu un alt barbat
In visul tau faci dragoste nebuna cu un barbat.

Ce inseamna? Nu e cazul sa fii bulversat. Nu inseamna ca vei trece in cealalta “tabara”, in schimb iti doresti ca sotia ta sa fie putin mai “barbatoasa”. Sa lase de-oparte sensibilitatile feminine si sa iti arate ca este puternica, dominatoare.

Conform problemesex.roloading...

Comentarii
Adauga un comentariu