Actualitate

Senatorul Constantinescu îi solicită sprjin lui Elena Udrea

Publicat: 22 iun. 2011

Senatorul PSD de Iaşi, Florin Constantinescu, a adresat Ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, două întrebări prin care îi solicită sprijinul în soluţionarea unor probleme locale.
Mai exact, este vorba despre realizarea a două drumuri judeţene, care fac legătura unor comune cu Municipiul Paşcani. Prin crearea acestora, drumul judetean 208I Vanatori – Crivesti – Gura Badilitei – Pascani, cu o lungime de 16,6 km, şi drumul judetean 281 Comuna Scobinti – oras  Harlau DN 28 B Municipiul Pascani  prin Comuna Siretel, cu o lungime de 15,2km, se va asigura a legătură eficientă cu oraşul.
Un alt argument pentru înfiInţarea acestor drumuri este şi faptul că respectivele comune au devenit obiective economice importante, iar investitorii trebuie să aibă un acces uşor la aceste puncte. Este vorba despre un parc eolian, dar şi despre o fabrică de morărit şi panificaţie.
Astfel, senatorul Constantinescu îi solicită d-nei Ministru Udrea includerea celor două drumuri judeţene in programul celor 10.000 km de drumuri judetene, in conditiile in care va ramane rezerva financiara pentru judetul Iasi,  in urma licitatiei care urmeaza sa aiba loc in aceasta luna.loading...

Adauga un comentariu