Eveniment-Social

Senatorul Florin Constantinescu cere fonduri pentru investitii noi in Iasi

Publicat: 09 mai 2013
1
In sedinta Senatului de marti, 7 mai, senatorul PSD Florin Constantinescu a solicitat Guvernului Romaniei fonduri pentru cateva proiecte importante pentru Iasi. O solicitare a fost adresata Ministerului Educatiei Nationale, avand ca obiect lucrarile de construire la Gradinita de copii din satul Borosoaia, comuna Plugari, judetul Iasi. Valoarea lucrarilor realizate si decontate pana in prezent a fost de 2.000 mii lei. Din lipsa finantarii lucrarile au fost sistate, pentru finalizarea proiectului fiind necesara suma de 1.200 de lei.
O alta solicitare a fost adresata Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, avand ca obiect infiintarea sistemului de canalizare in comuna Todiresti, judetul Iasi. Lucrarea este executata in proportie de 80%. Pentru finalizarea proiectului, in anul 2013, este necesara suma de 1.585 mii lei, suma pe care, UAT Todiresti, nu o poate acoperi din veniturile proprii.
Comentarii
  • D-le senator Florin Constantinescu, dar de DJ 282 IASI-BOTOSANI care trece prin comunele SIPOTE si PLUGARI si care este calvarul acestor oameni, nu va intereseaza nimic? V-am votat, asteptam din partea Dvs.o interventie prompta.

  • deci, sumele sunt gresite,valoare executata 200 mii lei,rest de executat 1.200.000 lei! frumoasa intiativa ,bv domnule senator!

Adauga un comentariu