Local

Senatorul Vasile Toma: Audierea Ministrului desemnat al transporturilor, în Parlamentul României s-a dovedit o palmă dată de Guvernul Orban ieșenilor și moldovenilor

Publicat: 20 feb. 2020

Senatorul Vasile Toma are o reacţie de ultimă oră după audierea ministrului Transporturilor. Senatorul ieşean îşi exprimă îngrijorarea asupra măsurilor luate de Guvernul PNL. Acesta atrage atenţia asupra faptului că Guvernul Orban nu are nici măcar un calendar pentru realizarea infrastructurii din zona noastră:

-NU autostrada Iasi-Tg Mureş;
-NU DN28B Tg Frumos-Bals-Harlau-Botosani;
-NU reabilitare de drumuri naţionale în Moldova;
-NU surse de finanţare clare, credibile;

”Audierea Ministrului desemnat al transporturilor, in Parlamentul Romaniei, s-a dovedit, din pacate, o palma data de Guvernul Orban iesenilor si moldovenilor!

Din nefericire pentru ieseni, pentru moldoveni, Guvernul Orban nu are nici macar un calendar pentru realizarea infrastructurii din zona noastra:

-NU autostrada Iasi-Tg Mures;
-NU DN28B Tg Frumos-Bals-Harlau-Botosani;
-NU reabilitare de drumuri nationale in Moldova;
-NU surse de finantare clare, credibile;
-NU etc.

Ministrul desemnat a facut o afirmatie halucinanta: au fost alocati prea multi bani anul trecut pentru zona Moldovei. Asa ca el a redus drastic bugetul DRDP IASI!!!

Mai mult, desi au anulat procedura de licitatie pentru construirea tronsonului de autostrada Iasi-Tg. Neamt, trimitand la plimbare investitorii privati, dl. Lucian Bode mi-a precizat ca, din motivul insuficientei fondurile europene, ia in calcul construirea autostrazii cu finantare de la parteneri privati!
Mi-e imposibil sa explic iesenilor de ce Guvernul penelist a anulat o procedura in curs, avansata, in loc sa o imbunatateasca, conform propriei viziuni. Dar care viziune?
De ce amana pe termen nedefinit constructia Autostrazii Iasi-Tg Mures?!

“Mesterul Manole” bantuie puternic actualul guvern (interimar) care va fi fost si nu poate, nu vrea, sa fie reinvestit!” menționează Vasile Toma.

Comentarii
  • NU se va face pentru ca acestea sunt ORDINELE, din AFARA. MUTU a promulgat legea drept „praf” in ochii prostilor, iar prostii(adica noi, cei din Moldova) sunt prosti si dau vina ba pe un partid, ba pe altul crezand ca acestea sunt responsabile. Da, sunt responsabile pentru ca stau in genunchi si executa ordine ce nu au nimic de a face cu interesul national, ci cu al altora.

Adauga un comentariu