Actualitate

Sentinta intr-un caz cutremurator: obligata sa faca sex pentru a-si gasi tatal

Publicat: 16 nov. 2012
1

@ Evelina B. a cazut in plasa unor traficanti de persoane in timp ce incerca sa-si gaseasca tatal biologic @ Aceasta era disperata, pentru ca tatal vitreg o batea incontinuu @ Pentru traficanti a fost o prada foarte usoara @ Ieri, judecatorii de la Tribunalul Iasi au decis condamnarea membrilor retelei @ Un barbat care era mana dreapta a unui mafiot italian a primit ieri zece ani de inchisoare

Magistratii de la Tribunalul Iasi au decis ieri condamnarea membrilor unei retele de crima organizata care au obligat mai multe tinere sa se prostitueze. Printre acestea se afla si o copila care a cazut in plasa traficantilor in timp ce incerca sa-si gaseasca tatal biologic. Liderul retelei, Daniel Munteanu, de 33 ani, mana dreapta a unui mafiot italian, a fost condamnat la executarea unei pedepse de zece ani de inchisoare. Simona Georgiana Filimon, de 26 ani, a fost condamnata la cinci ani si doua luni de inchisoare, iar Tatiana Munteanu, de 49 ani, a fost condamnata la patru ani de puscarie. Daniel Munteanu a fost prins la sfarsitul anului trecut si bagat in arest preventiv. Povestea Evelinei B. este una cu totul dramatica. Disperata sa-si cunoasca tatal biologic, pe care nu-l vazuse de cand era foarte mica, Evelina a cazut in plasa traficantilor si a ajuns sa se prostitueze pe strazile din localitatea italiana Schiavonea, din provincia Calabria. Chiar daca a sperat sa-si gaseasca parintele si sa poata duce o viata linistita langa el, a ajuns intr-o situatie de-a dreptul disperata. Fata a intrat in randul traficantilor in luna mai 2009, pe cand avea 16 ani. Totul a pornit de la neintelegerile pe care le avea in familie si mai ales de la bataile pe care le incasa de la tatal vitreg. Tanara a acceptat sa fie prietena lui Daniel Munteanu, unul dintre membrii retelei conduse de mafiotul italian Damiano Pipieri, si s-a indragostit de el inainte de a fi aruncata in jungla prostitutiei. „In cursul lunii mai 2009, partea vatamata minora B. Evelina, in varsta de 16 ani, a acceptat propunerea inculpatului Munteanu Daniel de a fi prieteni, toate acestea pe fondul relatiilor tensionate cu parintii, respectiv mama si tatal vitreg. Inculpatul a incurajat-o pe minora sa paraseasca domiciliul si sa se mute impreuna cu acesta la vila sa din Harlau”, au declarat anchetatorii.

Producea bani pentru traficanti

Pe langa problemele pe care le avea cu tatal vitreg, fata era disperata sa ajunga in Italia pentru a-si gasi tatal biologic, care era acolo la munca. „Victima i-a povestit inculpatului Daniel Munteanu ca doreste sa plece in Italia pentru a uita de problemele pe care le avea si pentru a-si cauta tatal biologic, stabilit de mai mult timp in aceasta tara. Inculpatul Munteanu Daniel, zis Chirica, i-a promis minorei ca o va ajuta sa ajunga in Italia, unde locuia si mama lui – inculpatul Munteanu Tatiana”, au mentionat procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT). „Minora a fost de acord cu propunerea, astfel ca inculpatul a plecat la o persoana care a contrafacut cartea de identitate a victimei, in sensul ca a modificat CNP-ul si data nasterii pentru a rezulta ca tanara este majora. In cursul lunii mai 2009, inculpatul Munteanu Daniel a dus-o pe minora in Iasi, unde i-a facut un tatuaj”, au mai precizat anchetatorii. Dupa ce a ajuns in Italia, Evelina a fost preluata de Simona Filimon, despre care a aflat acolo ca este concubina lui Daniel Munteanu. Fata facea in medie 300 de euro pe zi, bani pe care ii impartea cu pestele sau. Banii ajungeau in Romania prin transfer bancar. Ulterior, dupa ce s-a intors in Romania, pentru ca nu mai rezista in Italia, Evelina l-a intalnit pe Pipieri Damiano, adevaratul sef al retelei, fara sa stie ca, de fapt, acesta se cunoaste cu Daniel Munteanu. Pipieri venise in Romania sa racoleze alte tinere. Fata s-ar fi prostituat pentru Damiano Pipieri aproximativ patru luni.
Comentarii
  • lasati ca doar nu s a dus acolo virgina. oricum era o lepra asa ca mai bine sa faca sex pe bani decat pe dejeaba. informatiile si putere in aceasta lume se platesc scump. in cazul ei cu pizdarca.

Adauga un comentariu