Actualitate

Sentinta trasnet! Avocata intrata in vizorul SRI de dragul unui interlop a fost executata ieri!

Publicat: 25 ian. 2016
1

@ Avocata indragostita pana peste cap de un interlop pe care l-a aparat intr-un dosar de proxenetism a fost condamnata ieri de judecatorii de la Tribunal la inchisoare cu executare @ Avocata este tinuta in arest la domiciliu @ A ajuns in aceasta poveste pentru ca a vrut sa-l ajute pe iubitul sau

Ieri, judecatoriii de la Tribunalul Iasi au decis condamnarea avocatei Alina Mihaela Scafaru la executarea unei pedepse de doi ani si patru luni de inchisoare cu executare in regim de detentie. De asemenea, judecatorii au decis sa o tina in arest la domiciliu pentru urmatoarea perioada. Alaturi de Alina Scafaru a fost condamnat si iubitul acesteia, Florin Rotariu, cunoscut in lumea interlopa sub porecla de Cap de Porc.

Acesta a primit o pedeapsa de trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, insa pentru ca avea si alte sentinte de condamnare anterioare, a fost obligat sa execute patru ani, sase luni si 871 zile de inchisoare. Rotariu se afla in spatele gratiilor intr-un dosar mai vechi. Alina Scafaru s-a cunoscut cu Florin Rotariu atunci cand tanara a intrat sa-l apere intr-un dosar in care acesta era acuzat de trafic de persoane. Cei doi ar fi inceput relatia inca din anul 2007. Agentul de paza care a depus denuntul la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Iasi isi exercita serviciul la Sectia de Maxima Siguranta din cadrul Penitenciarului Iasi. Acolo, Florin Rotariu a intrat in discutii cu agentul si l-a rugat sa-i aduca niste telefoane mobile in schimbul unei sume de bani. Rotariu i-a promis agentului suma de 1.000 euro pentru a-i aduce patru telefoane mobile in spatele gratiilor. Agentul a refuzat categoric propunerea proxenetului. A doua zi, acesta din urma a revenit cu discutia in termeni si mai categorici. Atunci, agentul de paza a acceptat sa intre in jocul lui de frica sa nu-i fie intinse alte capcane. In acest context, a ajuns sa-i anunte pe procurorii de la DNA despre ceea ce se intampla acolo.

„La data de 23 aprilie 2015, inculpatul Rotariu Florin a promis suma de 1.000 euro (promisiune reiterata la data de 24 aprilie 2015) unui agent de penitenciar din cadrul Penitenciarului Iasi, pentru ca acesta din urma sa introduca ilicit în incinta unitatii de detentie bunuri (un numar de opt aparate telefonice mobile, un încarcator de telefon si o cantitate neprecizata de bauturi alcoolice) interzise la introducerea în penitenciar, disimulate în produse alimentare”, au declarat procurorii. Agentul trebuia sa ia legatura cu Aurel Craiu, persoana de legatura pe care o avea detinutul in exterior. Craiu trebuia sa primeasca telefoanele si banii de la avocata Scafaru, iubita proxenetului. Astfel, patru telefoane mobile au fost ascunse in paine, iar alte patru telefoane au fost puse in salata boeuf. Telefoanele ar fi fost ascunse acolo chiar de iubita lui Rotariu. Dupa ce a primit pachetul, agentul a fost nevoit sa treaca prin mai multe filtre.

„La data de 26 aprilie 2015, inculpata Scafaru Mihaela-Alina, avocat, în baza întelegerii prealabile cu inculpatul Rotariu Florin (concubinul acesteia) a remis inculpatului Craiu Aurel suma de 1.000 euro si bunurile mentionate mai sus, în scopul înmânarii acestora agentului de penitenciar, în numele inculpatului Rotariu Florin, lucru care s-a si întâmplat în cursul aceleiasi zile. Ulterior, în cursul zilei de 27 aprilie 2015, bunurile respective au ajuns în posesia inculpatului Rotariu Florin”, au precizat anchetatorii. De obicei, pentru ca aceste produse sa nu fie detectate de aparatele speciale din dotarea Penitenciarului, sunt invelite in foita de staniol. In acest caz, toata operatiunea a fost supravegheata inclusiv de lucratori din cadrul Serviciului Roman de Informatii. Dupa ce telefoanele au fost predate lui Rotariu, a fost efectuat flagrantul. A fost o actiune discreta, fara prea mare tam-tam.

Comentarii
 • Autoritatile sunt obligate conform legii sa-i retraga licenta pentru exercitarea profesiei de avocat.
  Legea nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat
  Art. 14.
  Este nedemn de a fi avocat:
  a) cel condamnat definitiv prin hotărâre judecătorească la pedeapsa cu închisoare pentru săvârşirea unei infracţiuni intenţionate, de natură să aducă atingere prestigiului profesiei;

 • a fost obligat sa execute patru ani, sase luni si 871 zile de inchisoare. ????????????????????

  What the Fuck ?????

  Bai, voi sunteti prosti?

Adauga un comentariu