Magazin

Senzatia show-ului aerian international de la Farnborough – Saab 340

Publicat: 09 iul. 2012
1

In cadrul show-ului aerian international de la Farnborough, compania suedeza furnizoare de sisteme de aparare si securitate Saab isi prezinta noul avion de supraveghere maritima (MSA), Saab 340. Avionul poate monitoriza in mod eficient zone foarte mari si este considerat a fi esential pentru misiunile de supraveghere maritima.

Avionul Saab 340 va indeplini cele mai recente cerinte legate de securitate si siguranta maritima. Pirateria, terorismul, contrabanda, traficul, poluarea cu petrol, precum si alte activitati ilegale ameninta cresterea economica, mediul si societatea. Saab 340 MSA poate proteja apele teritoriale prin capacitatea de a raspunde rapid in fata amenintarilor din domeniul securitatii maritime.

Supravegherea maritima aeriana este o piata aflata in crestere rapida in intreaga lume. Prin intermediul 340 MSA, Saab se bucura de o pozitie solida pe piata, oferind o solutie extrem de competenta si eficienta din punct de vedere al costurilor”, a declarat Rickard Hjelmberg, Vicepresedinte Marketing al diviziei de sisteme de supraveghere aeriana din cadrul Saab.

Avionul Saab 340 ofera multe avantaje si este extrem de eficient din punct de vedere al costurilor, in comparatie cu competitorii sai. 340 MSA poate efectua zboruri lungi, fiind echipat cu un sistem de gestionare a misiunii ce include sisteme datalink, senzori optici, precum si sisteme de comunicare prin satelit si radar. Avionul este capabil sa indeplineasca misiuni de supraveghere, de cautare si salvare, de transport si de evacuare medicala (MEDEVAC).

Avionul Saab 340 MSA poate fi vazut in display static la show-ul aerian international Farnborough 2012.

Sursa: ziuaveche.ro

Adauga un comentariu