Sport

SENZATIE! Noua generatie de campioni de la CSS Unirea a dat lovitura la Pitesti

Publicat: 06 mai 2015
1

S-a nascut o noua generatie de campioni in judo-ul iesean. La Pitesti, a avut loc finala Campionatului National de judo juniori IV (sportivi care nu au implinit inca varsta de 15 ani). La aceasta competitie, delegatia CSS Unirea Iasi a pus mana pe 5 medalii, dintre care 4 la individual.

La feminin, in intrecerea individuala, doua sportive de la CSS Unirea Iasi au reusit sa cucereasca o medalie de aur si una de argint. Astfel, la categoria +63 de kilograme, Cosmina Danila a urcat pe prima treapta a podiumului, iar Aschiopoaie Denisa a terminat concursul pe locul secund la categoria 52 de kilograme, cucerind medalia de argint. Ambele sportive sunt pregatite de prof. Angelica Diaconu. Delegatia ieseana a reusit rezultate senzationale si in competitia masculina. Alexandru Panaite a luat argintul la categoria 66 de kilograme, iar Cosmin Bucataru a urcat pe a treia treapta a podiumului. Cei doi judoka de mare viitor in sportul iesean sunt pregatiti de prof. Ioana Babiuc.

Rezultatele sportivilor de la CSS Unirea Iasi au fost decisive si in intrecerea pe euroregiuni. Echipa masculina, in componenta Bucataru Cosmin (50 kg), Popovici Stefan (60 kg), Panaite Alexandru, Timofte Rares (ambii 66 kg), Scutaru Sorin, Chitoroaga Alex (+73 kg), a reusit sa termine competitia pe locul 3 si sa cucereasca medaliile de bronz. La feminin, echipa euroregiunii din care face parte si Iasul, s-a clasat pe locul 5. „Aceste rezultate sunt excelente si reflecta pe deplin munca acestor sportivi minunati, care fac sacrificii uriase pentru a reprezenta Iasul cu cinste la competitiile nationale si internationale. Suntem mandre de aceste rezultate si sper sa gasim in continuare solutii pentru a-i premia pe acesti copii, care merita mult mai mult sustinuti. Multumim si parintilor, dar si profesorilor de la scolile de la care provin elevii pentru intregul sprijin si colaborare”, au declarat antrenoarele Angelica Diaconu si Ioana Babiuc.

Adauga un comentariu