Magazin

SENZATIONAL: Primul calendar gay crestin-ortodox 2013 – FOTO

Publicat: 28 dec. 2012
1

De curand a aparut pe piata un calendar romanesc crestin – ortodox cu fotografii unde apar tineri romani in diverse situatii considerate insultatoare de catre B.O.R.; surprinzator ca din partea acesteia nu a aparut nicio reactie momentan.

Autorii calendarului spun despre acesta ca este „un calendar altfel, primul in care slujitori ai Bisericii Ortodoxe vorbesc cu sinceritate despre cine sunt mai departe de haina preoteasca pe care o imbraca: oameni obisniti cu pasiuni, placeri, interese si dorinte”. In planul autorilor este continuarea calendarului si in 2014.

Ianuarie

Februarie

Martie

Aprilie

Mai

Iunie

Iulie

August

Septembrie

Octombrie

Noiembrie

Decembrie
Comentarii
  • cine sunteti ma voi sa judecati?
   voi daca sunteti asa corecti de ca va inselati nevestele sau faceti alte pacate mult mai mari?
   vedeti-va de ale voastre si daca credeti ca sunteti corecti in fata lui Dumnezeu si aveti drepturi atunci judecati
   astea sunt facute ptr lumea noastra
   nu sunt puse in biserica voastra
   daca nu va place ce va bagati voi aici daca nu va fierbe oala?
   sunteti mai rau ca babele,curioase de ce se intampla in gradina vecinului apoi sa judecati si sa barfiti,rusine mai mare voua ca va bagati pe situri de astea
   astea sunt ptr gay
   nu intra si vizualiza daca nu esti gay.
   tot spuneti rusine noua,dar rusine voua ca intrati aici

 • Din pacate aveti posibilitatea sa postati asemenea dracii pe internet. Ma bucur insa ca inca sunteti luati la pietre cand vreti sa faceti parade

 • …ash vrea sa’l vad pe cel de fara pacat shi cu ochiul curat…la comentarii suntem ashi,dar la fapte codashi…judecatziva sa nu fitzi judecatzi ! ! !

 • e foarte frumos ! cei din iulie august si septembrie sunt cei mai tari , dar si aprilie imi place , cum sunt muncitorii de pe santierul catedralei mantuirii neamului supravegheati de ochiul vigilent al parintelui…….

  • Cine ti-a spus ca e o rusine…? Tu cand faci sex cu o femeie sa zicem …ce ti se pare rusinos? Aceeasi problema este daca faci sex cu un barbat….totul este natural… Ma intreb cat timp poate sa mai ramana asa de inapoiata tara asta….

Adauga un comentariu