Stiri si curiozitati

Serban Huidu l-a numit „cap de creta” pe politistul care i-a amintit de accidentul din 2011! Carcotasul dezvaluie ce viteza avea in momentul impactului

Publicat: 27 iul. 2018
3

Serban Huidu i-a transmis lui Dumitru Coarna, presedintele sindicatului politistilor, ca ar trebui „sa-i fie rusine” ca l-a dat pe el drept exemplu negativ atunci cand a vorbit despre accidentele rutiere provocate de viteza.

Serban Huidu a avut o interventie dura la adresa lui Dumitru Coarna, presedintele SNPPC (Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual), pe care l-a numit „cap de creta”, in contextul in care acesta l-a ales pe Carcotas drept exemplu intr-o discutie despre noul proiect de lege care prevede semnalizarea tuturor radarelor rutiere.

Serban Huidu s-a suparat pe Coarna pentru ca acesta a adus in dicutie accidentul pe care Carcotasul l-a facut in toamna anului 2011, in urma caruia au murit 3 oameni. Huidu spune ca accidentul nu a avut nici o legatura cu radarele, pentru ca el nu avea viteza.

„Ii „multumesc” domnului ca vrea sa justifice o aberatie cu accidentul prin care am trecut. Ii reamintesc celebrului „cap de creta” ca mult mai mult au influentat accidentul conditiile atmosferice decat viteza. Care a fost de 78 km/ora maxima si 51 la impact (date din calculatorul masinii). Sa iti fie rusine”, i-a transmis Serban Huidu lui Dumitru Coarna.

Iata si decalaratia care l-a scos din sarite pe Carcotas: „Intrebati-l pe colegul dumneavoastra, Huidu, prefera un tufis (discutia era despre radarele ascunse in tufis de politisti nr) decat sa aiba trei morti pe constiinta? Prefera un tufis decat sa doarma in fiecare noapte cu trei morti pe cap? Intrebati-l pe Huidu, care tot timpul ne lua la misto cu tufisul! Panda este o activitate politieneasca universal valabila. Cine va obliga sa nu respectati legea”, a spus Dumitru Coarna la B1TV, intr-un dialog aprins cu Radu Buzaianu.

Serban Huidu a fost implicat intr-un accident rutier pe 16 octombrie 2011, in urma caruia au decedat 3 persoane aflate intr-un automobil care circula regulamentar in zona localitatii Timisu de Sus, judetul Brasov. In 2013, el a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare si interdictia de a se urca la volan pentru o perioada de 6 ani.

Adauga un comentariu