Magazin

Serban Huidu, reactie dura cu privire la accidentul aviatic

Publicat: 27 ian. 2014
1

Serban Huidu a scris pe blogul sau despre accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Fostul „Carcotas” a comentat ce s-a intamplat si cum echipajele de interventie au avut o reactie incredibila.

„Oamenii responsabili pentru toata tarasenia nu au aratat nici un pic de compasiune incepand cu ministrul de interne, care la presiunea opiniei publice a balmajit un fel de demisie (cel ce a rostit celebra fraza „imi pare rau ca s-a intamplat in mandatul meu”) si pana la un sefulet de la Smurd despre care vom vorbi in continuare!

Domnul de la Smurd e insa genial, auzi ce declara:

„Fata avea fracturata coloana cervicala, iar abdomenul era intins, semn al unei imense hemoragii interne. Nu de hipotermie a murit, aceasta este opinia mea categorica. De altfel, si doctorul Ianceu (unul dintre medicii raniti in accident – n.r.) a spus ca fata statea pe un loc mai in spatele avionului, dar a fost proiectata in fata de forta impactului. Practic, ea a devenit tetraplegica din acel moment”, a spus seful SMURD Bihor”, a scris Serban pe blog.

Citeste si: Raed Arafat a aflat printre primii de avionul cazut in Apuseni. Primele trei telefoane pe care le-a dat

„Este incredibil ce se intampla incredibil cum un om care ar trebui sa isi dea ultima suflare in salvarea semenilor, Beres Zsolt pe numele lui, declara senin si cinic ca fata era oricum tetraplegica,nu ar fi avut nici o sansa Nu hipotermia datorata incompetentei si neputintei lor ar fi de cauza mortii ci accidentul in sine!

E ca si cum in cazul accidentului meu la ski paramedicii austrieci m-ar fi lasat 5 ore in zapada unde, daca as fi dat coltul ar fi spus: nu a murit inghetat ci pentru ca avea traumatism cranio cerebral, era in coma si multiple leziuni cervicale! Nu avea nici o sansa!

Cat cinism si cata lipsa de compasiune din partea unui nene care ar trebui sa salveze oameni! Si cand te gandesti ca domnul Arafat era un „sfant” care conducea serviciul SMURD! Un serviciu in care lucreaza un monstru cinic asa cum este domnul de mai sus”, a completat fostul prezentator de televiziune.

Citeste si: OFICIAL. Iata la ce concluzii s-a ajuns in urma accidentului aviatic din Apuseni

Comentarii
  • De ce nu taci criminalule? Mai bine rămîneai 5 ore în zăpadă,așa nu ai fi luat 3 vieți.Stai liniștit că ai să plătesti cumva.

  • Criminal nenorocit ce ești, în loc să stai în pușcărie stai în pista mătii acasă și o faci pe moralistul. Nu ai acest drept criminalule. Pentru ce stă Becali la pușcărie iar tu criminalule stai acasă ?

Adauga un comentariu