National

Serban Huidu s-a intors in televiziune

Publicat: 04 oct. 2015
1

Serban Huidu s-a intors la Prima TV. In 2010, a fost aproape de moarte, dupa un accident pe o partie de schi din Austria. Un an mai tarziu, a provocat un accident de circulatie in urma caruia trei oameni au murit. Intoarcerea sa in televiziune a adus si critici si aplauze. Serban Huidu a explicat de ce s-a intors tocmai acum, dupa cinci ani, la „Cronica Carcotasilor” si a raspuns: „Intr-un fel, nu este mare diferenta, pentru ca n-am plecat niciodata de unde lucrez. Ca vor sau nu vor unii, eu asta am facut de 20 de ani si as mai incerca sa mai fac inca vreo 15 ani macar, am doar 39 de ani. In mare, nu este o schimbare majora pentru mine, eu nu m-am dus acasa sa dorm cinci ani, dimpotriva, am facut foarte multe lucruri doar ca, atentia voastra si a publicului era mai mai mica”.

Vezi si Mircea Badea si Serban Huidu, la un pas de a deveni colegi

El a mai spus ca „Prima TV trece printr-o perioada nu tocmai vesela si cred ca o putem salva doar cei care au stat aici atatia ani”. Cat despre Mihai Gainusa, Serban Huidu spune ca-si vorbesc si dezvaluie si ca Misu trebuia sa se intoarca la Prima TV, dar s-a razgandit. Carcotasul spune ca a reusit sa mearga mai departe singur, pentru ca „pentru a putea sa mergi mai departe, trebuie sa faci pace tu cu tine. Trebuie sa-ti pui in minte lucrurile pro si contra. Ce puteai sa faci ca evenimentele sa aiba o alta turnura si ce a fost independent de vointa mea. Asa am facut pace„. Despre accidentul in urma caruia au murit trei oameni, oficial aparuse informatia ca Serban Huidu a incercat sa depaseasca in curba si a intrat in masina care circula pe sens opus. Omul de televiziune a povestit pentru sursa citata ce s-a intamplat din perspectiva sa, a soferului care se considera ca a provocat accidentul: „Nu am depasit. Daca eu depaseam, acum sigur ispaseam pedeapsa. In fata mea era cumnatul meu, alaturi de care am plecat spre Predeal. Afara ningea, era in octombrie, iar masina avea caucicuri de vara. Pe jos era mazga, iar ei veneau dintr-o curba la dreapta. Cauciucurile de la masina mea aveau cam 50.000 de km, deci erau cam la limita. Masina era mare, iar tractiunea ei este automata, dar mai mult pe spate. Problema era ca aveam ceva kilometri. Am actionat… masina s-a dus de spate. Problema a fost ca ei venind si taind curba, la impact, masina mea s-a intors. SUV-ul avea 2,5 tone, iar cealalta o tona. Masina lor s-a rostogolit de doua ori din impact. Si asta a fost. La impact, viteza era de 51 km. Urmarile au fost catastrofale”.

Comentarii
  • cat de mare poate fi la unii,in cauza, nesimtitul asta de huidu,marlania si tupeul?cu alte cuvinte facetii loc pe sosele,nesimtitului,asta omoara participantii la trafic si ramane nepedepsit.justitie de kkt.

Adauga un comentariu