Magazin

Serban Ionescu a chemat preotul ca sa-l impartaseasca

Publicat: 04 oct. 2012

Durere mare in familia actorului Serban Ionescu (62 de ani), pentru ca starea lui e din ce in ce mai grava. Artistul a fost externat din spital marti seara, dar nu pentru ca se simte mai bine. Ieri preotul familiei a venit sa-l impartaseasca, pe patul de suferinta, scrie click.ro.

Stie ca boala de care sufera nu are leac si ca starea in care se afla nu se poate ameliora. Din contra, se agraveaza de la o zi la alta, desi toti cei din jurul lui fac tot posibilul sa-l ajute.

Serban Ionescu a ajuns marti seara acasa, dupa aproximativ trei saptamani de spitalizare la Elias. Mai intai, prietenii i-au dus lucrurile pe care le-a avut in spital: caruciorul cu rotile, o minge medicinala, o perna si o geanta cu haine.

Apoi, in jurul orei 20.00, intins pe targa, cu o patura care ii acoperea jumatate din fata si cu privirea pierduta, actorul a fost transportat, cu ambulanta, la vila din Otopeni, pusa la dispozitie de un prieten.

Nu se mai poate misca, nu mai poate vorbi, nu mai poate manca. Este, practic, imobilizat intr-un pat si depinde in totalitate de cei din jur. Medicii de la Spitalul Elias au declarat, in ziua externarii actorului, ca i-au efectuat o interventie chirurgicala „pentru asigurarea unei alimentatii complete”.

Totodata, ei au spus ca artistul este constient si ca respira singur, fara ajutorul aparatelor. El stie, insa, ca maladia care i-a acaparat corpul (n.r. – scleroza laterala amiotrofica, cea mai devastatoare boala neurovegetativa, ce presupune degenerarea neuronilor motori ai maduvei spinarii) il va distruge incet-incet. Motiv pentru care, de cum a ajuns acasa, a chemat preotul pentru a-l impartasi. De altfel, fotoreporterii Click! au surprins-o pe mama actorului in timp ce-l conducea pe parinte in casa.

Sotia artistului, actrita Magda Catone a fost ieri sa-l viziteze, la vila din Otopeni. Trebuie spus ca, de cand Serban s-a intors de la clinica din Germania, unde a fost internat pentru investigatii medicale, Magda nu l-a mai vazut.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit