Magazin

Serban Ionescu va fi inmormantat sambata la cimitirul Bellu

Publicat: 22 nov. 2012
1

Trupul neinsufletit al actorului Serban Ionescu – decedat ieri seara, la varsta de 62 de ani -, va fi depus vineri la biserica Batistei din Bucuresti, inmormantarea urmand sa aiba loc sambata, la cimitirul Bellu, au declarat pentru Mediafax reprezentanti ai UNITER.

Cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu artistului o pot face vineri, intre orele 8.00 si 15.00 la biserica Batistei sau in aceeasi zi, dupa ora 17.00 in foaierul Salii Media a Teatrului National Bucuresti (intrarea Tudor Arghezi).

Serviciul religios va avea loc sambata, de la ora 14.00 la capela cimitirului Bellu, fiind urmat de inmormantare, au mai declarat pentru Mediafax reprezentantii Uniunii Teatrale din Romania (UNITER).

Actorul Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, in jurul orei 23.30, la Spitalul Floreasca, a declarat pentru Mediafax directorul unitatii medicale, Radu Macovei. Serban Ionescu fusese internat marti la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, in sectia de Terapie Intensiva, dupa ce starea lui s-a agravat. În vara acestui an, actorul a fost diagnosticat cu scleroza amiotrofica, boala fiind incurabila.

Adauga un comentariu