Actualitate

Serban Nicolae, ATAC dur la Iohannis, legat de referendum: Vrea sa introduca subiecte parazite

Publicat: 20 mart. 2019
1

Senatorul PSD Serban Nicolae il ataca dur pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a declarat marti seara ca este aproape hotarat sa organizeze un referendum odata cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai.

Klaus Iohannis: "Sunt aproape hotarat sa convoc un referendum national pe 26 mai"
„Vrea sa fie un epigon basist. Nu inteleg de ce cineva si-ar dori sa semene cu Basescu, dar in fine nu ne pronuntam pe chestiuni de fond. Este o chestiune care contravine flagrant unor principii pe care Comisia de la Venetia le sustine dintotdeauna. Procedura referendumului suprapusa procedurii electorale este o forma de inselatorie a electoratului. (…) Poti sa introduci subiecte parazite. In loc sa se discute de teme europene, poti discuta despre orice subiect parazit pe care il gaseste dl Iohannis. Poate sa fie intrebari concrete, de genul: ce faci cand te citeaza Parchetul si nu vrei sa te duci? Faci o vizita de stat la shopping, faci o raceala brusca? Poti sa pui intrebari de genul acesta”, a spus Serban Nicolae, intr-o interventie telefonica la Antena3.
 

Comentarii
  • Consiliera USR, Antheia Aleksandra Riesch = adeptă MISA.
   Adrian Coman, candidat USR la Europarlamentare = homosexual.
   Sandy Matei – cel care a lovit un bătrân, membru USR = homosexual.

 • Te uiti la senatorul PSD Serban Nicolae si te intrebi care este speranta de viata pentru o persoana care sufera de obezitate si mai mananca si kkt cu lopata.

 • Consiliera USR, Antheia Aleksandra Riesch = adeptă MISA.
  Adrian Coman, candidat USR la Europarlamentare = homosexual.
  Sandy Matei – cel care a lovit un bătrân, membru USR = homosexual.

 • Omul este injurat de tefelisti desi are argumente reale. Nu-i de mirare. N-au priceput nimic. Pentru tefelisti si un SMS este prea lung …

Adauga un comentariu