International

Serena Williams, mesaj interpretabil la 24 de ore dupa finala pierduta

Publicat: 14 iul. 2019
1

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) este noua campioana de la Wimbledon, dupa ce a castigat categoric finala cu Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2. Americanca a postat un mesaj interpretabil a doua zi dupa meci.

Serena a dat dovada de un fair-play desavarsit in toate declaratiile date dupa triumful Simonei. Una dintre cele mai mari jucatoare din istorie a revenit astazi cu un mesaj prin care o felicita pe Simona, dar care lasa si loc de interpretari.

Vezi si: Serena Williams: Adversara mea a jucat incredibil! Simona Halep: Aici s-a nascut tenisul, sa castig acest turneu inseamna enorm

„Au fost doua saptamani distractive pentru mine! Felicitari Simonei. A fost cea mai buna jucatoare din acest an de la Wimbledon. Cu fiecare zi sunt cu un pas mai aproape! Va multumesc tuturor pentru sprijn. Va iubesc cu adevarat pe toti”, a scris Serena in descrierea imaginii postate pe Instagram.

Fanii tenisului au speculat partea in care Serena se vede „cu un pas mai aproape”. Unii considera ca se refera la cel de-al 24-lea Mare Slem din cariera, prin care ar egala-o pe Margaret Court in fruntea ierarhiei istorice. Ceilalti au adus in discutie un eventual pas spre retragere.

Adauga un comentariu