Sport

Serena Williams PIERDE locul 1 mondial dupa ce a fost invinsa la US Open de Karolina Pliskova

Publicat: 09 sept. 2016
1
Jucatoarea americana de tenis Serena Williams a fost invinsa de sportiva ceha Karolina Pliskova in semifinale la US Open si pierde sefia ierarhiei WTA dupa 186 de saptamani. Incepand de luni, noul lider va fi germana Angelique Kerber Williams, care in sferturi trecuse de Simona Halep, a fost invinsa de Pliskova, scor 6-2, 7-6 (5).
Serena Williams era liderul clasamentului mondial din 18 februarie 2013. Pliskova, numarul 11 mondial, este prima jucatoare ceha care ajunge intr-o finala de Grand Slam dupa Helena Sukova, in 1993. Germana Angelique Kerber, in varsta de 28 de ani, devine de luni noul numar mondial, ea fiind si in finala la US Open, dupa victoria in fata danezei Carolinei Wozniacki, scor 6-4, 6-3. Ea devine prima jucatoare germana lider WTA dupa Steffi Graf in 1997.
Comentarii
  • Buna a mai fost Halep! A reusit, pentru prima oara la acest US Open, sa-i faca un break Serenei, ba chiar sa-i ia (?) un set, va dati seama? Si o sa vedeti ce bine se va des***ca in urmatorul turneu, de la Tokyo, va mai incasa 100 000 USD…

Adauga un comentariu