Sport

Serena Williams socheaza lumea tenisului

Publicat: 02 ian. 2012
1
Fosta ocupanta a locului 1 in clasamentul WTA si detinatoarea a 27 trofee de Mare Slem, Serena Williams, a declarat luni ca nu i-a placut niciodata sa faca sport.
Dupa 14 ani petrecuti in circuitul mondial, jucatoarea americana Serena Williams a uimit lumea tenisului cu o declaratie incredibila. „Nu mi-a placut niciodata sa fac sport si nu am inteles niciodata cum am ajuns sportiva. Nu-mi place sa ma antrenez, nu-mi place activitatea fizica
Daca am vreo activitate care cere sa stau jos sau care include shopping, sunt excelenta. Nu am o dragoste prea mare pentru tenis, dar sunt in circuit. Vreau sa pot face alte lucruri care imi plac. Cred ca asa imi pastrez motivatia.”, a declarat Williams, prezenta la turneul de la Brisbane.
In varsta de 30 de ani, Serena Williams a castigat pana in prezent 39 de titluri la simplu si 20 la dublu. In prezent pe locul 12 in ierarhia WTA, sportiva americana a ocupat pozitia de lider mondial de cinci ori in perioada iulie 2002 – noiembrie 2009 si este considerata una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din istorie. Williams a castigat in total 27 de turnee de Mare Slem: 13 la simplu, 12 la dublu si doua la dublu mixt.
Adauga un comentariu